αρχική σελίδα
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας
Αθήνα 19-21 Οκτωβρίου 2018
11/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ
19-20-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 – ΑΘΗΝΑ – ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ 16ου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟY ΣΥΝΕΔΡΙΟY 
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
«Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» 

Αγαπητέ Εκθέτη,

Μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών, δίνεται με την συμμετοχή στην εξειδικευμένη ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ που διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας,, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μετά από πολλές επιτυχείς διοργανώσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσα από την συμμετοχή σου στο Συνέδριο – Έκθεση σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις τα προϊόντα σου σε ένα μεγάλο εύρος κοινού , όχι μόνο επισκεπτών αλλά επαγγελματιών του χώρου τις γαστρονομίας , υποψήφιους αγοραστές αλλά και τους πάνω από 400 σύνεδρους από το εξωτερικό. Θα έρθεις σε επαφή με το κοινό και τους επαγγελματίες, που θα έρθουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα σου. Θα έχεις την ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις με υποψήφιους αγοραστές. Θα έχεις την δυνατότητα να διαφημιστείς στο site του Συνεδρίου – Έκθεσης . Παίρνοντας μέρος στο συνέδριο έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις σεμινάρια γαστρονομίας και μαθήματα γευσιγνωσίας από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου Έλληνες και ξένους. Η συμμετοχή σου σε αυτό το μεγάλο γεγονός θα σου προσφέρει επαγγελματικές εμπειρίες αλλά και γαστρονομικές γνώσεις.

Στην Έκθεση, εκτός από την προώθηση και την διαφήμιση των παραδοσιακών προϊόντων και του οίνου της Ελλάδας, θα έχουμε την τιμή να υπάρχουν Περίπτερα από τις πρεσβείες χωρών του εξωτερικού, που θέλουν να διαφημίσουν την χώρα τους, μιας και η έκθεση έχει στόχο το κοινό και οι επαγγελματίες του κλάδου να γευτούν και να γνωρίσουν μοναδικά προϊόντα της Ελλάδος αλλά και άλλων χωρών.

Σαν Εκθέτης σου δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να προωθήσεις τα προϊόντα σου αλλά και να διαφημιστείς. Θα συμπεριληφθείς στον Κατάλογο των Εκθετών και τα στοιχεία της εταιρίας σου θα κοινοποιηθούν σε όλα τα Social Media  του Συνέδριου – Έκθεσης καθώς  και σε πάνω από 100 Μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και Internet sites. Ένας ολοκληρωμένος Έντυπος Οδηγός – Αφιέρωμα στην Γαστρονομία και την Οινογευσία, θα εκδοθεί για τις ημέρες της Έκθεσης. Θα συμπεριλαμβάνει άρθρα , συνεντεύξεις και ενημέρωση για τα γαστρονομικά δρώμενα. Μπορεί κάθε Εκθέτης - εταιρία , φορέας , τοπική αυτοδιοίκησή κτλ. - να προβληθεί μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, είτε σε στυλ διαφήμισης είτε σε στυλ διαφήμισης και άρθρου. Το περιοδικό θα είναι στα Ελληνικά και στα αγγλικά. (Διαφήμιση μόνο στα αγγλικά.) Θα βρείτε το Κόστος διαφήμισης μέσα στη φόρμα συμμέτοχης.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής , το πλάνο και τις παροχές των περιπτέρων και τη γενική περιγραφή της εκθεσης.

Σας καλούμε να περιληφθείτε στους Εκθέτες του γεγονότος αυτού, που τελεί υπό την αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προβάλουμε σε κάθε ευκαιρία δημοσιοποίησης την συμμετοχή σας.

Είμαστε επίσης στη διάθεσή σας και για την διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης για την ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών σας, σε συνδυασμό με το Περίπτερο στο οποίο θα μπορούν να προβληθούν οι δραστηριότητες, να διανέμεται έντυπο και άλλο υλικό, και να πωλούνται και αντικείμενα ή προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εκθεσης http://europegastronomy-athens2018.com/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο : 2110129575 στο email : info@mact.gr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΣΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ