αρχική σελίδα
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας ''Κερνάμε Κιλκίς''
06/08/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς με συνδιοργανωτή το Δήμο Κιλκίς,  σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, διοργανώνουν το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ ¨Κερνάμε Κιλκίς¨ που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 30/8 – έως 2/9/2018, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και τον περιβάλλοντα χώρο.

Στόχος του τετραήμερου Φεστιβάλ είναι να προβάλει, να αναδείξει και να προωθήσει την επιχειρηματικότητα και τα προϊόντα της περιοχής, παράλληλα να αποτελέσει ένα ξεχωριστό τόπο συνάντησης παραγωγών, επιχειρηματιών και επισκεπτών – καταναλωτών.

Η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρήσεις σε περιοδικά – εφημερίδες και ιστοσελίδες ενημέρωσης, εγγυώνται τη δημοσιότητα και τη μεγάλη επισκεψιμότητα του Φεστιβάλ.  

Πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση και καταξίωση μιας περιοχής δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σας καλούμε να συμμετάσχετε με περίπτερο σε αυτή τη διοργάνωση με το κόστος να είναι ιδιαίτερα προνομιακό και να ανέρχεται στα 18,00€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α., για να προβάλετε και να διαθέσετε τα προϊόντα του νομού σας, τόσο στους καταναλωτές όσο και στους εμπορικούς επισκέπτες και τους εκπροσώπους δικτύων διανομών που θα το επισκεφθούν.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ