αρχική σελίδα
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αυξημένη Επισκεψιμότητα στην 33η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος «KOSMIMA» 2018
01/11/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 33η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος και Ωρολογίου «KOSMIMA» 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2018, που αποτέλεσε κόμβο συνάντησης των επιχειρηματιών του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας.

Ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), κ. Πέτρος Καλπακίδης, επεσήμανε μεταξύ των άλλων, την αυξημένη επισκεψιμότητα της έκθεσης. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος.

Ο Πρόεδρος της κ. Πέτρος Καλπακίδης, απευθυνόμενος στους σπουδαστές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό τόνισε ότι «στον διαγωνισμό σήμερα, μέσα από την  καλλιτεχνική έμπνευση, και τη δημιουργική επιδεξιότητα, κατατέθηκε η υπόσχεση των νέων σπουδαστών, η οποία  δικαιώνει τις ελπίδες που τρέφουμε οι παλαιότεροι για τους αυριανούς συναδέλφους μας».

Την έκθεση επισκέφθηκαν οι μαθητές της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, τους οποίους μετά την ξενάγησή τους, υποδέχθηκε  στο stand της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος  κ. Πέτρος Καλπακίδης,  ο οποίος τους ενημέρωσε για τις προοπτικές του χώρου του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

kosmima_F15646.jpg 
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), κ. Πέτρος Καλπακίδης, με τους σπουδαστές του ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, στο stand της Ομοσπονδίας.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ