αρχική σελίδα
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

11η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΨΥΞΗ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ
08/01/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

11th HEATING, COOLING, AIR CONDITIONING, NATURAL GAS TECHNOLOGY, INSTALLATION AND INSULATION FAIR

11η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ,  ΨΥΞΗΣ,  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ

Μεταξύ των ημερομηνιών 15-18 Φεβρουαρίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση “ IHS ” από την εταιρία   “Tuyap Adana Fairs ” στην Τουρκία – Τuyap Adana International Exhibition and Congress Center – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Θέρμανση, Καλοριφέρ, Ψυκτικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις, Κλιματιστικά, Συστήματα εξαερισμού, Μόνωση, Τζάκια, Σόμπες, Μάρμαρο και φυσικές πέτρες,  Επένδυση από PVC, Αλουμίνιο και ξύλινα παράθυρα, Τεχνολογία γυαλιού, Μηχανήματα επεξεργασίας γυαλιού και αξεσουάρ, Μηχανήματα επεξεργασίας προφίλ, Παράθυρα και αξεσουάρ πόρτας, Ξύλινες και σιδερένιες πόρτες από PVC, Βιομηχανικές πόρτες και πόρτες γκαράζ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 4 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 14-17 Φεβρουαρίου 2018 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (14-17 Φεβρουαρίου 2018 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://adanaihsfuari.com/en/   

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 05.02.2018 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
APPLICATION FORM

 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ
www.agro-polis.eu - Κέντρο Αγροτικής Καινοτομίας
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος