αρχική σελίδα
Τετάρτη, 26 Σεπτεβρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνής Έκθεση «EURASIA AIRSHOW»
07/03/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Μεταξύ των ημερομηνιών 25-29 Απριλίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « EURASIA AIRSHOW » από την εταιρία    Medyacity   και στην Τουρκία- Antalya – στο  Antalya International Airport  –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Εξοπλισμός αερομεταφορέα και παροχή υπηρεσιών,Παροχής συστημάτων συντήρησης της εναέριας κυκλοφορίας, Αερογραμμές, Αερομεταφορείς, Εταιρείες ασφάλειας αεροδρομίων,  Αεροηλεκτρονικών και μη επανδρωμένων συστημάτων,  Αεροπορικές Σχολές Πανεπιστημίων,  Αερομεταφορείς Πληροφορικής,  Παροχής Υπηρεσιών Παράδοσης Φορτίου,  Φορείς εκμετάλλευσης πολιτικής αεροπορίας,   Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας,   Κατασκευαστές κινητήρων, Σχολές εκπαίδευσης πτήσεων,  Μελλοντικές ερευνητικές τεχνολογίες,  Φορείς παροχής υπηρεσιών εδάφους,   Υπηρεσιών Πληροφοριών και Επιτήρησης,  Εθνικά Υπουργεία Άμυνας, Κατασκευαστές συστημάτων ραντάρ, Κατασκευαστές δορυφορικών και διαστημικών συστημάτων,   Εταιρείες λογισμικού,   Ειδικοί χειριστές αερομεταφορών. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 24-27 Απριλίου 2018 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (24-27 Απριλίου 2018   (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.eurasiaairshow.com/en_US/trade/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 05.04.2018 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
APPLICATION FORM

 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ
www.agro-polis.eu - Κέντρο Αγροτικής Καινοτομίας
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος