αρχική σελίδα
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Formnext 2018 - Διεθνής Έκθεση για την επόμενη γενιά στις Τεχνολογίες Παραγωγής
24/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Διεθνής Εμπορική Έκθεση και Συνέδριο για την επόμενη γενιά στις τεχνολογίες παραγωγής

Η διεθνής εμπορική έκθεση formnext θα ανοίξει τις πύλες της από 13 - 16 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης, όπου επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν βιομηχανικά εργαλεία, λύσεις παραγωγής, σχεδίαση κι ανάπτυξη προϊόντων, διαχείριση ποιότητας και μετρολογίας, υλικά και εξαρτήματα. Στη formnext περισσότεροι από 21.000 διεθνείς εμπορικοί επισκέπτες έρχονται για να δουν τις καινοτομίες και τα προϊόντα που παρουσιάζουν 550 εκθέτες! Παρουσιάζει κάθε χρόνο την παγκόσμια ελίτ της τεχνολογίας των 3D εκτυπώσεων και της τεχνολογίας του additivemanufacturing*.

(* Οι κατασκευές γίνονται με την προσθήκη χιλιάδων μικροσκοπικών στρωμάτων που συνδυάζονται για να δημιουργηθεί το προϊόν).

Η formnext δεν αποτελεί απλά μια έκθεση κι ένα συνέδριο. Αποτελεί μια ολόκληρη πλατφόρμα για τους τομείς σχεδιασμού κι ανάπτυξης προϊόντων, βιομηχανικών εργαλείων, λύσεων παραγωγής, διαχείρισης ποιότητας και τεχνολογίας μετρήσεων και φέρνει τους επισκέπτες σε επαφή με κορυφαίους προμηθευτές βασικών υλικών και κατασκευής εξαρτημάτων. Στην formnext θα βρείτε τεχνολογία αιχμής για παραγωγή προϊόντων που μπορείτε να εφαρμόσετε προκειμένου να ηγηθείτε του ανταγωνισμού, γνώσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε concepts προϊόντων με πιο αποδοτικούς τρόπους, την τελευταία τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να μειώνετε το χρόνο από την ιδέα μέχρι το τελικό λανσάρισμα των προϊόντων  σας. Η έκθεση αποτελεί πηγή ενημέρωσης για τις 3D εκτυπώσεις και συγκεντρώνει τις τελευταίες λύσεις & εφαρμογές για κάθε τομέα.

Όσον αφορά το συνέδριο που διεξάγεται παράλληλα με την έκθεση, φέτος θα επικεντρωθεί και πάλι στις τελευταίες τάσεις κι εξελίξεις του additivemanufacturing. Θα παρουσιάσει έξυπνους τρόπους με τους οποίους το AdditiveManufacturing θα ενσωματωθεί στις αλυσίδες παραγωγής της βιομηχανίας. Επιπλέον, κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές και άλλοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα πραγματοποιήσουν διεξοδικές συζητήσεις με τους συμμετέχοντες του συνεδρίου σε επίπεδο υψηλής τεχνολογίας. Τέλος, το πρόγραμμα παρουσιάσεων στην formnext 2018 περιλαμβάνει δικτύωση, νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και όλες τις πτυχές ενός νέου ξεκινήματος στους πιο συναρπαστικούς κλάδους που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.

Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της formnext διαχωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

·            Λύσεις additive manufacturing

·            Λύσεις παραγωγής

·            Βιομηχανικά εργαλεία

·            Λογισμικό

·            Σχεδιασμός κι ανάπτυξη προϊόντος

·            Διαχείριση Ποιότητας και Μετρολογία

·            Υλικά& Εξαρτήματα

·            Training και περαιτέρω εκπαίδευση

·            Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D)

 

Ώρες λειτουργίας της formnext:   

Τρίτη - Πέμπτη 13-15.11.2018 ώρες 9.00 έως 18.00

Παρασκευή 16.11.2018 ώρες 9.00 έως 16.00

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Φρανκφούρτης.

MesseFrankfurtGreece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π. Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail: info@messefrankfurt.gr, Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, info@t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ