αρχική σελίδα
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ημαθίας το σεμινάριο: «Αποτελεσματική Ηγεσία & Διοίκηση, σε περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και αξιακής κρίσης, εν μέσω επώδυνων μεταρρυθμίσεων»
04/12/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας η Αναπτυξιακή Αστική Εταιρεία, (ΕΠ.ΑΝ.ΕΤ.) του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας στα μέλη της, πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα: «Αποτελεσματική Ηγεσία & Διοίκηση, σε περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και αξιακής κρίσης, εν μέσω επώδυνων μεταρρυθμίσεων»

02_F16504.jpg

Σκοπός της Ημερίδας ήταν οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις βασικές λειτουργίες και τις ‘καλές πρακτικές’ του σωστού μάνατζερ. Εισηγητής ήταν ο κύριος Πόδας. Στο σεμινάριο επισημάνθηκε ο καθοριστικός ρόλος, ως προαπαιτούμενο, της αλλαγής κουλτούρας για την έξοδο από την οικονομική και αξιακή κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Αναλύθηκε η σημασία της αποτελεσματικής ηγεσίας που βασίζεται στην αλλαγή των συμπεριφορών και των αντιλήψεων των στελεχών των επιχειρήσεων και οργανισμών προς την επίτευξη των στόχων του κοινού οράματος.

03_F16455.jpg

Προς αυτή την κατεύθυνση αναφέρθηκαν πρακτικές και μέθοδοι ώστε το κοινό να εξοικειωθεί με τα σύγχρονα μοντέλα ηγεσίας, να κατανοήσει και να διακρίνει τα διαφορετικά στοιχεία ενός αποτελεσματικού ηγέτη, να επιλέγει και να εφαρμόζει το στιλ ηγεσίας που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και να καταρτίσει το δικό του πρόγραμμα προσωπικής βελτίωσης και ηγεσίας.

04_F16402.jpg 

diaf21_F21902.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ