αρχική σελίδα
Σάββατο, 25 Μαϊου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
08/08/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» 
και παράλληλη
ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ
19 – 20 – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΤΟ 16ο  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ
ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος – ΚΕΕΕ θέτει υπό την αιγίδα της το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και την  παράλληλη  Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο / ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Γιώργο Καραχρήστο, Γενικό Διευθυντή της MACT MEDIA GROUP, που είναι η διοργανώτρια εταιρεία του Συνεδρίου και της Έκθεσης, μαζί με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

Η ΚΕΕΕ αναγνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα που μπορούν να έχουν παραγωγικές επιχειρήσεις από την συμμετοχή τους δέχθηκε να θέσει υπό την αιγίδα της το Συνέδριο και την Έκθεση, που θα γίνει στο Ζάππειο στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018, ώστε να προβληθούν ευρύτερα στο διεθνές κοινό των συνέδρων και των επαγγελματιών όχι μόνο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων, αλλά και να αναδειχθεί η συμβολή του επιμελητηριακού θεσμού στην προώθηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς των αναπτυξιακών και εξαγωγικών δυνατοτήτων των Ελληνικών επιχειρήσεων, των τοπικών τουριστικών χαρακτηριστικών και της τοπικής γαστρονομίας.

Τα Επιμελητήρια – μέλη της ΚΕΕΕ καλούνται να επικοινωνήσουν με την διοργανώτρια εταιρεία MACT MEDIA GROUP εφόσον επιθυμούν να προβληθούν στην Έκθεση οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα προϊόντα της  περιοχής τους. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, όπως η παρουσίαση με Περίπτερο στην Έκθεση (ήδη έχουν ενδιαφερθεί ορισμένα Επιμελητήρια), η διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων, δράσεις γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, η προβολή διαφημιστικών video, η διαφήμιση στο Περιοδικό του Συνεδρίου και της Έκθεσης, κλπ. που μπορούν να συζητηθούν με την διοργανώτρια εταιρεία MACT MEDIA GROUP. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες επαγγελματίες, εφόσον επιθυμούν, να έχουν  Β2Β συναντήσεις με υποψήφιους αγοραστές και να διαφημιστούν στο site του Συνεδρίου και της Έκθεσης.

Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, η συμμετοχή στο Συνέδριο και στην Έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα μεγάλο εύρος κοινού, όχι μόνο επισκεπτών αλλά και επαγγελματιών του χώρου της γαστρονομίας, υποψήφιους αγοραστές αλλά και στους πάνω από 400 συνέδρους από το εξωτερικό, και να τους δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευθούν αυτά τα προϊόντα.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ