ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Στις 30-31 Μαίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ΔιεθνέςΔιαβαλκανικόΟικονομικό Συνέδριο από τη Γενική Γραμματεία Συνδέσμων Εξαγωγέων Uludağ στην Προύσα – BURSA της Τουρκίας, ενώ παράλληλα με το παραπάνω συνέδριο κατά τις ημερομηνίες 29-31 Μαίου 2016 θα πραγματοποιηθεί Πρόγραμμα Συνάντησης Επιχειρηματιών με την υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομίας της Τουρκίας.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν Τούρκοι επιχειρηματίες από τη Προύσα και καθώς και από άλλες πόλεις της Τουρκίας και επιχειρηματίες από τις βαλκανικές χώρες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν αμοιβαίες εμπορικές σχέσεις. Παράλληλα, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας της Τουρκίας καθώς και υπουργοί οικονομίας ή/και υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων των χωρών των Βαλκανίων.

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της εκδήλωσης 29-31 Μαίου 2016 το υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής συν πρωϊνό ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες, καθώς και τα έξοδα μεταφοράς Κωνσταντινούπολης –Προύσας και εντός της πόλης της Προύσας. Εξαιρούνται τα αεροπορικά (ή με άλλο μέσο) εισιτήρια από και προς τη Τουρκία.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rumelisiad.org.tr

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να την στείλουν στο Γραφείο μας το αργότερο μέχρι τις 13 Μαίου 2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr.

 

Σχετικά Αρχεία: