ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ EXPOMED EURASIA 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

 EXPOMED EURASIA 2022

Κατά τις ημερομηνίες17-19 Μαρτίου 2022 πρόκειταιναπραγματοποιηθείη ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΧPOMED EURASIA 2022 απότη διοργανώτρια εκθέσεων Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων (İMMİB)στην İstanbul-Τουρκίαςμεεπιχορήγησητουσχετιζόμενουφορέαεξαγωγών.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ιατρικών οργάνων, ιατρικών εργαστηρίων, ιατρίων, φαρμακίων, νοσοκομείων, φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών και φαρμακευτικών εξοπλισμών, φυσικοθεραπείας, επισκευής και συντήρισης γιατρικών συσκευών, ηλεκτρο-ιατρικών συσκευών και τεχνολογιών.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (16-19 Μαρτίου 2022) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (16-19 Μαρτίου 2022) σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 16-19 Μαρτίου 2022(διαμονή 3 νυχτών).Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα;

http://www.expomedistanbul.com/en/Home/

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 04.03.2022 στο e-mail   atina@trade.gov.tr 

Σχετικά Αρχεία: