ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FOOD-TECH EURASIA 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓΙΑΤΗΝ

  15η ΔΙΕΘΝΗΕΚΘΕΣΗ

FOOD-TECH EURASIA 2021

 

Μεταξύτωνημερομηνιών 20-23 Oκτωβρίου 2021 πρόκειταιναπραγματοποιηθεί η 15η  ΔιεθνήΈκθεσηFoodTechEurasia2021”απότηνεταίρια “Reed Tuyap Fuarcılık S.A.” στηνΚωνσταντινούπολη Τουρκία  μετηνεπιχορήγηση της Γενική Γραμματεία της Ένωσης Εξαγωγέων.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τεχνολογία τροφίμων και ποτών. 

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (19-22 Oκτωβρίου 2021)και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (19-22 Oκτωβρίου 2021)το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (19-22 Oκτωβρίου 2021) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://foodtecheurasia.com/en/

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 08.10.2021στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr