Τουρκία Διεθνής Έκθεση «Cosmetics & Home Care»

TURKISH CONSULATE GENERAL

COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE

43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE

Phone : 2310- 254 460

E-mail: thessaloniki@trade.gov.tr 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10.04.2023 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤHN

INTERNATIONAL COSMETICS, PERSONAL CARE, DETERGENT & HOME CARE INGREDIENTS, RAW MATERIALS AND TECHNOLOGIES EXHIBITION

  Μεταξύ των ημερομηνιών 31 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « Cosmetics & Home Care » από την εταιρία  “ Artkim Fuarcılık Tic. A.Ş ”και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  İstanbul Expo  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στα: ‘‘Προϊόντα καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ, Προμηθευτές προϊόντων προσωπικής φροντίδας, Κατασκευαστές προϊόντων φροντίδας δέρματος,  Αρώματα και κατασκευαστές αρωμάτων, Κατασκευαστές προϊόντων οικιακής φροντίδας και καθαρισμού, καλλυντικά, προσωπικά και οικιακά συστατικά και κατασκευαστές πρώτων υλών και διανομείς’’. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης  30 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 30 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2023 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://chcistanbul.com/  

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 12.05.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.