Τουρκία: FAIR ANNOUNCEMENT: HARDWARE 2023

TURKISH CONSULATE GENERAL

COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE

43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE

Phone : 2310- 254 460

E-mail: thessaloniki@trade.gov.tr 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 03.04.2023
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 

ISTANBUL HARDWARE FAIR

ΕΚΘΕΣΗ ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 24 – 27 Μαΐου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής  Έκθεση « HARDWARE FAIR » από την εταιρία  Reed Tüyap και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  TÜYAP EXPO CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Ηλεκτρικά εργαλεία και αξεσουάρ, Μηχανικά εργαλεία χειρός και αξεσουάρ, Συγκολλητικές μηχανές και ηλεκτρόδια, Συμπιεστής και εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, Υδραυλικά και πνευματικά εργαλεία χειρός, Λειαντικά, Εξαρτήματα αερίου, Όργανα και εξοπλισμός μέτρησης, Εργαλεία κοπής μετάλλων, Μηχανές εξαγωγής σκόνης,

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 23 – 26 Μαΐου  2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 23 – 26 Μαΐου  2023 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.hardwareeurasia.com/en/       

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 05.05.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.