Αλλαγή οικονομικής πολιτικής ζητούν οι παραγωγικές τάξεις
Αμεση αλλαγή οικονομικής πολιτικής ζητούν οι παραγωγικές τάξεις από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με στόχο να αντιμετωπισθούν τόσο οι βραχυπρόθεσμες συνέπειες της διεθνούς κρίσης όσο και τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα.
Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Ν. Πέντζος, που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό χαρακτήρισε τη δημόσια διοίκηση ως τροχοπέδη, συντηρητή της γραφειοκρατίας και εμπόδιο για την αποκέντρωση.
«Η κρίση έχει τονίσει τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα, γι' αυτό και πρέπει να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Mίχαλος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Για παρατεταμένη ύφεση της αγροτικής οικονομίας έκανε λόγο προς τον πρωθυπουργό το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Τζ. Καραμίχα.
Πηγή: www.naftemporiki.gr