Ημέρα: 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σεμινάριο με συνεργασία ΕΠΑΝΕΤ, Επιμελητηρίου Ημαθίας και Αγρεπιχειρείν “ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΗ ΜΑΡΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ”

Η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία, (ΕΠΑΝΕΤ) του Επιμελητηρίου Ημαθίας σε συνεργασία με την «Αγρεπιχειρείν» πρόκειται να υλοποιήσουν  εκπαιδευτικό σεμινάριο ενίσχυσης ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης δεξιοτήτων marketing και management, εστιασμένο αποκλειστικά στα αγροτικά προϊόντα.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η διάχυση της γνώσης σχετικά με την δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων καλύπτοντας όλα τα στάδια από την ιδέα, μέχρι την πώληση των προϊόντων στις αγορές της Ελλάδας κα…..

ΔΕΛΤΙΟ ΕΒΕΑ 11 Σεπτεμβρίου 2014

 
Ø ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ – ΦΠΑ
Ενεργοποιείται από σήμερα η διαδικασία αυτόματων συμψηφισμών ληξιπρόθεσμων οφειλών μεταξύ ασφαλιστικών Ταμείων και εφορίας. Με στόχο την είσπραξη 150 εκατ. ευρώ εντός του 2014, για τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών οργανισμών, τίθεται σε ισχύ η διάταξη νόμου που προβλέπει τη διασταύρωση στοιχείων μεταξύ υπουργείου Οικονομικών, ταμείων και Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), προκειμένου να γίνει συμψηφισμ…..

e-shops Expo 2014 [23-25 Οκτωβρίου 2014 Μετρό Σύνταγμα]

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι από τους αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σύμφωνα με τις περισσότερες μελέτες μια και μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές τις καλύτερες τιμές μιας και εκμεταλλεύεται το χαμηλό κόστος λειτουργίας.
Εταιρείες ηλεκτρονικών πωλήσεων όπως η amazon, ebay, κ.α συγκαταλέγονται πια στις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ειδικά σε εποχές όπου λόγο της οικονομικής κρίσης ο χρόνος είναι περιορισμένος και η ανάγκη για καλύτερες τιμέ…..