ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  RSS 2.0 

Το Επιμελητήριo Ημαθίας στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

Αν δε βλέπετε σωστά το μήνυμα, δείτε το online Το Επιμελητήριo μας στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.       Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού μας και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr  σήμερα!   ..... (07/06/2021)

περισσότερα »

Δελτίο τύπου: Ολοκληρώθηκαν τα πέντε πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια εκπαίδευσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σε συνεργασία με την ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και την εταιρεία Alpha Plan Consultants

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ             Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 τα πέντε πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια εκπαίδευσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σε συνεργασία με την Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και την εταιρεία Alpha Plan Consultants.             Στόχος των σεμιναρίων ήταν η προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ώστε αυτές να είναι σε θέση να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και να λειτουργήσ..... (27/05/2021)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ "ΕΣΤΙΑΣΗ-ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020«Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» προϋπολογισμού 330 εκ. ευρώ. HKΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η ΑΝΚΟ) ενημερώνε..... (24/05/2021)

περισσότερα »

Ανακοίνωση για τις εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα, και για τις μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα

ΕΠΕΙΓΟΝ Καλούνται οι εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα, είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές - πλην κονσερβοποιείων, να μας καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό του μόνιμου και εποχιακού προσωπικού που απασχόλησαν κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο του έτους 2020. Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα, είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε προς το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκ..... (19/05/2021)

περισσότερα »

Σειρά Σεμιναρίων εντός των μηνών Απριλίου και Μάϊου από το Επιμελητήριο Ημαθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας στα πλαίσια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου να στηρίξει τα μέλη του και να παρέχει εργαλεία και γνώσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο της πανδημίας, διενεργεί μια σειρά σεμιναρίων εντός των μηνών Απριλίου και Μάϊου. Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν διαδικτυακά και προέκυψαν από την διερεύνηση των αναγκών της τοπικής αγοράς, μέσω έρευνας που διενέργησε..... (26/04/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Το Επιμελητήριο Ημαθίας και η ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Επικοινωνία από απόσταση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Τη Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Επικοινωνία από απόσταση», με εισηγητή τον κο. Αλέξανδρο Μπουζούδη της εταιρείας AlphaPlanConsultants. Το σεμινάριο διενεργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου να στηρίξει τα μέλη του και να παρέχει εργαλεία και γνώσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο της πανδημίας. Αποτελεί ..... (18/05/2021)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΤ.ΕΠ.Α: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «Επικοινωνία από απόσταση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «Επικοινωνία από απόσταση» Το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας - σε συνεργασία με την εταιρεία Alpha Plan Consultants - διοργανώνει σεμινάριο για τα μέλη του  Επιμελητηρίου τη Δευτέρα 17/05/2021 και ώρα 18.00 μ.μ. με θέμα «Επικοινωνία από απόσταση» με εισηγητή τον κο Αλέξανδρο Μπουζούδη.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ, χρησιμοπ..... (16/05/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Tο Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υγιεινή και Ασφάλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υγιεινή και Ασφάλεια (μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του Covid– 19», με εισηγήτρια την κα Ράσση Κωνσταντίνα της εταιρείας AlphaPlanConsultants.   Το σεμινάριο διενεργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου να στηρίξει τα μέλη του και να παρέχει εργαλεία και γνώσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στην..... (16/05/2021)

περισσότερα »

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2021

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού παραγωγής ή/και υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.   Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εγκατεστημένοι στη Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία (Ανατολική-Κεντρική-Δυτική) και Θράκη, να δρα..... (12/05/2021)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Ημαθίας σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Το Επιμελητήριο Ημαθίας σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!  ..... (27/04/2021)

περισσότερα »

Θέμα : «Παράταση έως τις 31/12/2021 της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020

Θέμα : «Παράταση  έως τις 31/12/2021 της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020 HKΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η ΑΝΚΟ) ενημερώνει τους υποψήφιους Δικαιού..... (28/04/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Digital Marketing (Διαδικτυακό Marketing)»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, το Επιμελητήριο Hμαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν με επιτυχία, το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «DigitalMarketing (Διαδικτυακό Marketing)».              Το σεμινάριο διενεργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου να στηρίξει τα μέλη του και να παρέχει εργαλεία και γνώσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο της πανδημίας. Αποτελεί το πρώτο από μι..... (28/04/2021)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ερωτηματολόγιο για τις επιπτώσεις της πανδημίας

Ερωτηματολόγιο για τις επιπτώσεις της πανδημίας   Το Επιμελητήριο Ημαθίας προβαίνει στην διερεύνηση των αναγκών των επιχειρήσεων του Νομού, μέσω ενός ερωτηματολογίου για τις συνέπειες του Covid- 19 και την ανάδειξη πρακτικών με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας και την σταδιακή επανεκκίνηση της αγοράς Παρακαλούμε για την συμβολή σας, στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, στον παρακάτω σύνδεσμο:  Ερωτηματολόγιο για τις επιπτώσεις της πανδημίας    Οι απαντήσεις δεν είν..... (06/04/2021)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ.Κ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΓΕΦΥΡΑ 2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ.Κ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΓΕΦΥΡΑ 2 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00..... (21/04/2021)

περισσότερα »

Προτάσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφών στις αγροτικές καλλιέργειες των περιοχών Ημαθίας και Πέλλας

Προτάσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφών στις αγροτικές καλλιέργειες των περιοχών Ημαθίας και Πέλλας  ..... (20/04/2021)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ   Το Επιμελητήριο Ημαθίας απέστειλε πριν λίγες ημέρες ενημερώσεις στα μέλη του προκειμένου να πληροφορήσει τις επιχειρήσεις σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και το Επιμελητήριο. Κατανοούμε ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για τη λειτουργία των επιχειρήσεων και την τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς τους δημόσιους φορείς, ωστόσο πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η πρόθε..... (20/04/2021)

περισσότερα »

ΕΤΕΠΑ: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «DigitalMarketing» (Διαδικτυακό Marketing)

ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «DigitalMarketing» (Διαδικτυακό Marketing) Η Εταιρεία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας (ΕΤΕΠΑ) του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σε συνεργασία με την εταιρεία ALPHAPLANConsultants, διοργανώνει σεμινάριο για τα μέλη του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 21/04/2021 και ώρα 18.00 μ.μ. με θέμα το «DigitalMarketing». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/97832718990?p..... (19/04/2021)

περισσότερα »

ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜKE: «2.561 αιτήσεις χρηματοδότησης από τις επιχειρήσεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κατατέθηκαν στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Δράσης «e-λιανικό» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014—2020»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα «2.561 αιτήσεις χρηματοδότησης από τις επιχειρήσεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κατατέθηκαν στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Δράσης «e-λιανικό» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014—2020».   H KΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η ΑΝΚΟ) ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της Πρό..... (13/04/2021)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΜΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΜΕΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 15.000,00€ ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 13% CPV: 42416300-8 Το Επιμελητήριο Ημαθίας προτίθεται να προβεί στην προμήθειακαι τοποθέτηση τριών μηχανικών μέσων κάλυψης υψομετρικών διαφορών περίπου 0,65μ. για το κτίριο του Επιμελητηρίου Ημαθίας μέχρι του ποσού των 15.000,00 € πλέον ΦΠΑ 13% με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Το κριτήριο αξιολόγησης – κατακύρωσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή και η πλή..... (08/04/2021)

περισσότερα »

Δήλωση προέδρου ΚΕΕ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, για τα νέα μέτρα στήριξης

Δήλωση προέδρου ΚΕΕ, Κωνσταντίνου .Μίχαλου, για τα νέα μέτρα στήριξης..... (07/04/2021)

περισσότερα »

Παρατείνεται κατά μια ημέρα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «e-λιανικό»

Παρατείνεται κατά μια ημέρα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «e-λιανικό»..... (06/04/2021)

περισσότερα »

2η Διαδικτυακή Έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά - FOOD MARKET SHOW 2021

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ_FOOD MARKET SHOW 2021..... (03/04/2021)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Ημαθίας : Ερωτηματολόγιο για τη διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών

Ερωτηματολόγιο για τη διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών Το Επιμελητήριο Ημαθίας, στα πλαίσια δράσεων που υλοποιεί, εν όψει και των γενικότερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, θα προβεί στη διοργάνωση διαδικτυακών σεμιναρίων για την ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών του, προκειμένου να ενισχύσει την καινοτομία και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων στις νέες αυτές συνθήκες. Για την καλύτερη διερεύνηση των εκπαιδευτικών αναγκών και την πιο στοχευμένη υλοποίηση ..... (01/04/2021)

περισσότερα »

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ "e-λιανικό" /ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ "e-λιανικό" /ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020..... (31/03/2021)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ' , "ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΟΤΟΠΩΝ"-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (11/06/2021)
Πρόσκληση Ενδιαφέροντος που αφορά στην προμήθεια Holter, του φορέα ΠΦΥ ΚΥ Κοζάνης, αρμοδιότητας της 3ης ΥΠΕ (Μακεδονίας) (11/06/2021)
Πρόσκληση Ενδιαφέροντος που αφορά στον έλεγχο και την αποκατάσταση βλάβης του ακτινολογικού μηχανήματος Siemens, του φορέα ΠΦΥ ΚΥ Ευόσμου (11/06/2021)
Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση workshop με θέμα "Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας και Σύγχρονη Επιχείρηση'' στις 22 Ιουνίου 2021 (11/06/2021)
ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (09/06/2021)
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ENHΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020 (09/06/2021)
Γνωστοποίηση διενέργειας Επαναληπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια Ουροσυλλεκτών (09/06/2021)
Διαγωνισμός για Προμήθεια Νωπών Κρεάτων και Νωπών – Κατεψυγμένων Πουλερικών (09/06/2021)
Ενημέρωση ενδιαφερομένων για SPECIALITY & FINE FOOD LONDON 2021 και SIAL Middle East 2021, Abu Dhabi (09/06/2021)
Tourism-Advisory-Committee-Platform > New online Guide on EU funding for tourism (09/06/2021)
Διαγωνισμός για την προμήθεια Οπωροκηπευτικών για τις ανάγκες των Μονάδων - Ανεξ. Υπομονάδων που εδρεύουν στη Φρουρά Βέροιας – Αλεξάνδρειας – Νάουσας (09/06/2021)
Διαδικτυακή ημερίδα από τον ΣΘΕΒ για το πρόγραμμα MobiliseSME με θέμα: «Διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων» (09/06/2021)
Διαγωνισμός ''Αμοιβή του έργου δικτύου οπτικών ινών για κάλυψη αναγκών 424 ΓΣΝΕ '' (09/06/2021)
Διενέργεια 2ης Δημόσιας Διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού:« γαστροσκοπίου, κολονοσκοπίου και συστήματος ψηφιακού video-επεξεργαστή εικόνας » (07/06/2021)
FAIR ANNOUNCEMENT: IF MODA EXPO (07/06/2021)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ (03/06/2021)
Διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου για εξαγωγές ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα (14.10.2021) (03/06/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Αµοιβή του έργου επέκτασης δικτύου οπτικών ινών για κάλυψη αναγκών 424 ΓΣΝΕ» (03/06/2021)
Ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων, για την προμήθεια και αντικατάσταση κουφωμάτων, (CPV: 44221211-7 Πλαίσια Πορτών) για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας (03/06/2021)
ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού κτηρίων επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, 24ο χλμ., Ραφήνα, της οδού Ε. Κιούση 14, Μέγαρα, της οδού Πανόρμου 22, Αμπελόκηποι, Αθήνα και της οδού Καρύστου 5, Αμπελόκηποι, Αθήνα στα οποία στεγάζονται Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (03/06/2021)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΔΕΥΑΡ (03/06/2021)
∆ιαγωνισµός Για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών για την «Ανανέωση σύµβασης συντήρησης (εξάµηνη) του συγκροτήµατος γραµµικού επιταχυντή ONCOR Impression 3d Plus S/N 5670 της Siemens και του συστήµατος σχεδιασµού θεραπείας Monaco του τµήµατος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας» (03/06/2021)
ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού κτηρίoυ επί των οδών Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε,Παπάγος στο οποίο στεγάζονται Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (03/06/2021)
Διαγωνισμός για την προμήθεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ειδών ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ (03/06/2021)
Διαγωνισμός για την προµήθεια εξοπλισµού Στρατιωτικών Νοσοκοµείων (ΣΝ) στην Περιφέρεια Αττικής 2014 - 2020 (03/06/2021)
Διαγωνισμός μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) , Αντικείμενο του διαγωνισμού : Η Εν Συνεχεία Υποστήριξη του Συστήματος Αεροπυρόσβεσης CL 215-415 (03/06/2021)
Διαγωνισμός για την προμήθεια εξοπλισμού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών για τις ανάγκες της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας (03/06/2021)
Διαγωνισμός για την προμήθεια κινητού συστήματος μεταφόρτωσης απορριμμάτων για τις ανάγκες του Σταθμού Μεταφόρτωσης Αλεξάνδρειας (02/06/2021)
Έναρξη εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών του Ν.4738/2020 (02/06/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων» (02/06/2021)
Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, Δ ι ε ν ε ρ γ ε ί Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό κάτω των ορίων, για την προμήθεια «Ιατρικών Αερίων» (31/05/2021)
Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας , Δ ι ε ν ε ρ γ ε ί Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό κάτω των ορίων, για την προμήθεια «Ακτινολογικών Φιλμ» (31/05/2021)
"ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τη νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020 «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης» προϋπολογισμού 330 εκ. ευρώ" (31/05/2021)
Διαγωνισμός για την προμήθειας και τοποθέτησης οργάνων παιδικών χαρών και αστικού εξοπλισμού στην πλατεία ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των διαβιούντων στην δομή φιλοξενίας Δήμου Αλεξάνδρειας (30/05/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων» (28/05/2021)
"Ψηφιακή Μέριμνα του ΥΠΑΙΘ" (27/05/2021)
Διεθνής Έκθεση”Λευκές Νύχτες” (17-18/06/2021) (27/05/2021)
Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ - ΥΓ.ΜΟΝ.ΒΕΡΟΙΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ (Α.Δ. 16/2021) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (27/05/2021)
Διαγωνισμός για την «Προμήθεια Νωπών κρεάτων – πουλερικών και παρα-σκευασμάτων αυτών, για τις ανάγκες των Μονάδων της Φρουράς Λιτοχώρου» (27/05/2021)
Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την στεγανοποίηση της κεραμοσκεπής του κτιρίου του φορέα ΠΦΥ ΚΥ Έδεσσας (27/05/2021)
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Α. ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ TΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/05 (27/05/2021)
Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης (26/05/2021)
Πληροφόρηση για την έκθεση “Africa Food Manufacturing”, (2-4/8/2021) (26/05/2021)
Αναβολή διεξαγωγής Ukrainian Food Expo 2021 (26/05/2021)
Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, Δ ι ε ν ε ρ γ ε ί Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό άνω των ορίων, για την προμήθεια «Αντιδραστηρίων εργαστηρίων» (26/05/2021)
Διαγωνισμός για την ανάθεση της ετήσιας «παροχής υπηρεσιών συμβουλών σε θέματα υγείας και ασφάλειας, (Ιατρός Εργασίας και Τεχνικός Ασφαλείας) (25/05/2021)
Διαδικτυακό Συνέδριο με τίτλο “Doing Business with CERN” (21/05/2021)
«Κοινοποίηση του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2021/775 της Επιτροπής της 11ης Μαΐου 2021 για τη θέσπιση των κανόνων εφαρμογής του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 952/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τις παρεκκλίσεις από τους κανόνες για τα «καταγόμενα προϊόντα» ή «προϊόντα καταγωγής» που καθορίζονται στη συμφωνία εμπορίου και συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας» - ΔΔΘΕΚΑ Α 1040221 ΕΞ 2021 (21/05/2021)
Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Δ ι ε ν ε ρ γ ε ί Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, για την προμήθεια «Υλικών Αγγειογραφίας» - (CPV: 33111710-1), για τις ανάγκες του Γ.Ν. Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας (21/05/2021)
Διαγωνισμός ανάδειξης Αναδόχου για την επισκευή και συντήρηση WC (21/05/2021)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ