ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  RSS 2.0 

Το Επιμελητήριο παρών στην ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Ημαθίας παρών στην πρώτη Covid-Free Έκθεση της Ευρώπης.  ..... (15/09/2021)

περισσότερα »

Χορήγηση στοιχείων του Μητρώου Μελών του Επιμελητηρίου μας στην Ένωση Εταιρειών «ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. – ADVICE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» για τη διενέργεια της «Έρευνας - Μελέτης για την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: «Χορήγηση στοιχείων του Μητρώου Μελών του Επιμελητηρίου μας στην Ένωση Εταιρειών «ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. – ADVICE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» για τη διενέργεια της «Έρευνας - Μελέτης για την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία»..... (27/08/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα κατάρτισης για 3.500 εργαζόμενους

Θέμα: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα κατάρτισης για 3.500 εργαζόμενους   Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), ανακοινώνει σήμερα την έναρξη κατάθεσης αιτήσεων εργαζομένων για συμμετοχή τους σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης. Ειδικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης για 3.500 εργαζόμενους με αντικείμενο την ενίσχυση των επαγγελματικών τους ικανοτήτων. Δικαιούχοι συμμετοχής είναι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς της οικονο..... (14/07/2021)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Ημαθίας: Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών του έργου: «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜ  01/2021   Ανακοινώνουμε ότι τoΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΠΔΔ διενεργεί (κάτω  των ορίων) ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό, για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών του έργου: «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ», με κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.   Αριθμός Διακήρυξης: 01/2021   Προϋπολογισμός:  69.700,00 € οι υπηρεσίες κατάρτισης απαλλάσσονται του ΦΠΑ    Η σύμβαση : «Ανάπτυξη ..... (07/07/2021)

περισσότερα »

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΗΝ 85η ΔΕΘ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΗΝ 85η ΔΕΘ..... (07/07/2021)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Αναλώσιμων ειδών καθαριότητας και ειδών προστασίας κατά του Covid-19 για το Επιμελητήριο Ημαθίας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Αναλώσιμων ειδών καθαριότητας και ειδών προστασίας κατά του Covid-19 για το Επιμελητήριο Ημαθίας» ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ     ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ : ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΕ : 1381 CPV: 33631600-8 και 39220000-0 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΗΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 210,00€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 12/7/2021   Το Επιμελητήριο ..... (07/07/2021)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ   Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώνει στις επιχειρήσεις που έχουν συναφές αντικείμενο εργασιών, ότι επιθυμεί όπως αποστείλουν στα Γραφεία του Επιμελητηρίου, Κεντρικής 3 – 59132 Βέροια, μέχρι την Δευτέρα 12/7/2021 και ώρα 14:00 μ.μ.. την οικονομική τους προσφορά για την προμήθεια των κάτωθι ειδών γραφικής ύλης για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου. Με προϋπολογισθέν ποσό..... (07/07/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Το Επιμελητήριο Ημαθίας, η ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ο ρόλος της ηγεσίας στην επικοινωνία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, το Επιμελητήριο Ημαθίας, η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ο ρόλος της ηγεσίας στην επικοινωνία» με εισηγήτριες του σεμιναρίου τις: κα. Αγγελική Βεργίτση: Γενική Διευθύντρια, ΜΟVE MOUNTAINS M.A. MassMedia (Sorbonne), B.A. PoliticalScience (Panteion) και κα. Σίσσυ Στρανομίτη: ACCLeadershipκαι Jungia..... (30/06/2021)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ανακοίνωση σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες του Νομού

ΕΠΕΙΓΟΝ   Καλούνται οι εξαγωγικές, εμπορικές και λοιπές επιχειρήσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται ή σχετίζονται με τα πυρηνόκαρπα, είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές - πλην κονσερβοποιείων, να μας καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό του μόνιμου και εποχιακού προσωπικού που απασχόλησαν κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο του έτους 2020. Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα, είτε στο..... (24/06/2021)

περισσότερα »

Ενημέρωση και πληροφόρηση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για τις ανοικτές Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Ενημέρωση και πληροφόρηση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για τις ανοικτές Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.   Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των Επιχειρήσεων και των Ελευθέρων Επαγγελματιών των Περιφερειών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για τις ανοικτές Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020: ·      Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝ..... (23/06/2021)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ(TONER)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ(TONER)   ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ : ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΕ : 1899 CPV: 30125110-5 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΗΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 100,00€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 30/6/2021   Το Επιμελητήριο Ημαθίας έχοντας υπόψη:   Τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α/8-8-206) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (Προσαρμογή στις Οδηγίες 20..... (22/06/2021)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Ημαθίας: «Ο ρόλος της ηγεσίας στην επικοινωνία» διαδικτυακό σεμινάριο με ελεύθερη συμμετοχή

 «Ο ρόλος της ηγεσίας στην επικοινωνία» διαδικτυακό σεμινάριο με ελεύθερη συμμετοχή Το Επιμελητήριο Ημαθίας, η Εταιρεία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας «ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας» και το VeriaTechLabτης Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, διοργανώνουν την Τετάρτη 23/06/2021 και ώρα 17.00 - 18.30, διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ο ρόλος της ηγεσίας στην επικοινωνία».  Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι οι: ΑγγελικήΒεργίτση: ΓενικήΔιευθύντρια, ΜΟVE MOUNTAINS-Strategic Communications, M..... (17/06/2021)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριo Ημαθίας στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

Αν δε βλέπετε σωστά το μήνυμα, δείτε το online Το Επιμελητήριo μας στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.       Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού μας και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr  σήμερα!   ..... (07/06/2021)

περισσότερα »

Γεωγραφική επέκταση και Παράταση υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2021

Γεωγραφική επέκταση του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών σε όλη την Ελλάδα ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που ενδιαφέρονται για ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού παραγωγής, υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους συνοδευόμενη μόνο από τη λίστα των ΚΑΔ-κωδικών δραστηριότητας τους, έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής αλληλ..... (13/06/2021)

περισσότερα »

Δελτίο τύπου: Ολοκληρώθηκαν τα πέντε πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια εκπαίδευσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σε συνεργασία με την ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και την εταιρεία Alpha Plan Consultants

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ             Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 τα πέντε πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια εκπαίδευσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σε συνεργασία με την Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και την εταιρεία Alpha Plan Consultants.             Στόχος των σεμιναρίων ήταν η προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ώστε αυτές να είναι σε θέση να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και να λειτουργήσ..... (27/05/2021)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ "ΕΣΤΙΑΣΗ-ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020«Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» προϋπολογισμού 330 εκ. ευρώ. HKΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η ΑΝΚΟ) ενημερώνε..... (24/05/2021)

περισσότερα »

Ανακοίνωση για τις εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα, και για τις μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα

ΕΠΕΙΓΟΝ Καλούνται οι εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα, είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές - πλην κονσερβοποιείων, να μας καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό του μόνιμου και εποχιακού προσωπικού που απασχόλησαν κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο του έτους 2020. Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα, είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε προς το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκ..... (19/05/2021)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύσεις - Ανακοινώσεις (Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄ Αριθ: 82/21 Διαγωνισμού) (23/09/2021)
Δημοσιεύσεις - Ανακοινώσεις (Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄ Αριθ: 85/21 Διαγωνισμού) (23/09/2021)
Διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο! Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί το ASIAFRUIT CONGRESS για το έτος 2021, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου! (23/09/2021)
«Ενημέρωση ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2021, 17-18 Νοεμβρίου, Μάλμε- Σουηδία» (23/09/2021)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) (23/09/2021)
Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας ΤΕΛ ΑΒΙΒ (23/09/2021)
Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών στο Βελιγράδι (23/09/2021)
Ενημέρωση ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση FRUIT ATTRACTION 2021, στη Μαδρίτη, Ισπανία (17/09/2021)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (16/09/2021)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (13/09/2021)
Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS 2021, DAIRY EXPO 2021 και FROZEN FOOD 2021, 2-4 Οκτωβρίου 2021 (07/09/2021)
Δώσε τίτλο για το άρθρο...... (06/09/2021)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (06/09/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 140/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια υγειονομικού υλικού (Σύστημα παρακολούθησης των ασθενών)» (06/09/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 136/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια υγειονομικού υλικού (Εξωτερικά ενδύματα)» (06/09/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 137/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια υγειονομικού υλικού (Γάντια)» (31/08/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 139/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια υγειονομικού υλικού (Φορεία)» (31/08/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 133/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Προμήθεια ανταλλακτικού (αντικατάσταση οθόνης live) για την επισκευή Στεφανιογράφου Artis Zee Floor s/n: 135830 και Εργασίες συντήρησης και επισκευής του Στεφανιογράφου Artis Zee Floor s/n: 135830» (31/08/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄Αρίθμ. 72/21, Ανοικτού, Δημόσιου Διαγωνισμού (31/08/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄Αρίθμ. 71/21, Ανοικτού, Δημόσιου Διαγωνισμού (31/08/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄Αρίθμ. 70/21, Ανοικτού, Δημόσιου Διαγωνισμού (31/08/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄Αρίθμ. 69/21, Ανοικτού, Δημόσιου Διαγωνισμού (31/08/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 132/2021 Συνοπτικός Διαγωνισμός για την «Πλήρωση θέσεως ειδικότητας βοηθού Ισοτόπων – Τεχνολόγου Ραδιολόγου για το εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, για ένα έτος» (31/08/2021)
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (31/08/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 135/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση και επισκευή Στεφανιογράφου Artis Zee Floor» (31/08/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄ Αρίθ: 74/21 Διαγωνισμού (31/08/2021)
Σειρά Σεμιναρίων εντός των μηνών Απριλίου και Μάϊου από το Επιμελητήριο Ημαθίας (26/04/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄ Αρίθ: 73/21 Διαγωνισμού (31/08/2021)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ’ αριθμ. 138/2021 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια υγειονομικού υλικού (Σύριγγες)» (31/08/2021)
Ανακοίνωση Διακήρυξης του Υπ΄ Αρίθ: 76/21 Διαγωνισμού (31/08/2021)
Συνοπτικός Διαγωνισμός για την «Παροχή υπηρεσιών ειδικότητας Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων - Παθολογοανατομικού εργαστηρίου, για ένα εξάμηνο» (27/08/2021)
Πρόσκληση κατάθεσης θέσεων επί των κανόνων Ασφάλισης Βραχυπρόθεσμων Εξαγωγικών Πιστώσεων (STEC) (27/08/2021)
Προκήρυξη του Δήμου Αλεξάνδρειας για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (27/08/2021)
Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας κατόπιν της αριθ. 20/14-07-2021 (θέμα 4ο ) Πράξης του Δ.Σ. του Γ.Ν. Ημαθίας, π ρ ο κ η ρ ύ σ ε ι Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό άνω των ορίων, για την προμήθεια «Καυσίμων» (27/08/2021)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ από τον Δήμο Αλεξάνδρειας (27/08/2021)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για την ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΦΥ ΚΥ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) (27/08/2021)
Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών όπως οι πυρκαγιές» (22/08/2021)
Φοίτηση δημοσίων υπαλλήλων στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας (25η εκπαιδευτική σειρά) (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προµήθεια υγειονοµικού υλικού (Εξοπλισµός χειρουργείου)» (22/08/2021)
Γνωστοποίηση διενέργειας Συνοπτικών Διαγωνισμών (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προµήθεια υγειονοµικού υλικού (Αναλώσιµα υλικά κυτταρολογικού εργαστηρίου)» (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Παροχή Υπηρεσιών Καθαριότητας των Κτηριακών Εγκαταστάσεων του 424 ΓΣΝΕ και των Συνακόλουθων Κτηρίων (Παιδικός Σταθμός, ΟΦΘ, ΦΦΘ) από 05 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 00:00:01πμ, μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 23:59:59 (22/08/2021)
Δημόσιος Διεθνής Διαγωνισμός για την κατασκευή νέων υποδομών κυπριακού Υπουργείου Εσωτερικών (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προµήθεια υγειονοµικού υλικού (∆ιατάξεις αναισθησίας και ανάνηψης)» (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προµήθεια υγειονοµικού υλικού (Ιατρικοί εξοπλισµοί)» (22/08/2021)
Διαγωνισμός σύναψης και εκτέλεσης σύμβασης, για το υποπρόγραμμα «προμήθεια ρουκετών εκρηκτικών Α/Τ 66 mm Μ72Α7 - Μ72A9 5M LAW» (22/08/2021)
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Εγκατάσταση γεννήτριας πετρελαίου» (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια υγειονομικού υλικού (Ιατρικά αναλώσιμα)» (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια ορθοπεδικών υλικών (εξοπλισμός χειρουργείου)» (22/08/2021)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «προμήθεια ορθοπεδικών υλικών (εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης)» (22/08/2021)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ