ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ “ JEWELLERY ANTALYA”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

JEWELLERY ANTALYA

Κατά τις ημερομηνίες 07-11 Ιανουαρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ- JEWELLERY ANTALYA 2022  από Ένωση Εξαγωγέων Κοσμημάτων (JTR) στην Antalya – Turkey  υπό την αιγίδα του Υπουργείο Εμπορίουτης Τουρκίας.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία κοσμήματων. 

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 4 μέρες (07-11 Ιανουαρίου 2022)  και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της ειδική διοργάνωση (07-11 Ιανουαρίου 2022) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 4 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 07-11 Ιανουαρίου 2022 (διαμονή 4 νυχτών).

 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Home | Jewellery Antalya

 

Οι ενδιαφερόμενοι εταιρείες μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα στον ακόλουθο σύνδεσμο REGISTER NOW | Jewellery Antalya Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας στο τηλ: 2107222196 και email: atina@ticaret.gov.tr.