ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Tο Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υγιεινή και Ασφάλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας, πραγματοποίησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υγιεινή και Ασφάλεια (μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του Covid– 19», με εισηγήτρια την κα Ράσση Κωνσταντίνα της εταιρείας AlphaPlanConsultants.

Το σεμινάριο διενεργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου να στηρίξει τα μέλη του και να παρέχει εργαλεία και γνώσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο της πανδημίας. Αποτελεί το δεύτερο από μια σειρά σεμιναρίων που παρέχονται διαδικτυακά, δωρεάν από το Επιμελητήριο και προέκυψαν από την διερεύνηση των αναγκών της τοπικής αγοράς, μέσω έρευνας που διενέργησε η ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας στις επιχειρήσεις του Νομού.

Τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια είναι:

  • «Επικοινωνία από απόσταση» Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 – Εισηγητής: κος Αλέξανδρος Μπουζούδης
  • «Προώθηση πωλήσεων από απόσταση» Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 – Εισηγητής: κος Βύρων Αλεξιάδης
  • «Management – προσαρμογή στις νέες συνθήκες» Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 – Εισηγήτρια: κα Αργυρώ Μαυρίδου

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2331024734 και 2331029774.

Σχετικά Αρχεία: