Διεθνής Έκθεση «FASHION GAZİANTEP» στο Middle East Fair Center, από την εταιρία TÜYAP TÜM FAIRS INC στην Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 19 – 22 Δεκεμβρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «FASHION GAZİANTEP» από την εταιρία TÜYAP TÜM FAIRS INC. και στην Τουρκία- GAZİANTEP – στο Middle East Fair Center – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Μάρκες ενδυμάτων, Κατασκευαστές Ενδυμάτων, Αλυσίδες πολυκαταστημάτων, Εταιρείες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Γυναικεία έτοιμα ρούχα, Ανδρικό έτοιμα ρούχα, Παιδικά ρούχα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (18 – 21 Δεκεμβρίου 2023) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 – 21 Δεκεμβρίου 2023 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.modagaziantepfuari.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 07.12.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Έντυπο Συμμετοχής