Διεθνής Έκθεση «INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR FOOD AND BEVERAGE» από την εταιρία ANFAS ANTALYA FUARCILIK İŞLETME VE YATIRIM A.Ş και στην Τουρκία- ANTALYA – στο  Antalya Expo Center

Μεταξύ των ημερομηνιών 06 – 09 Φεβρουαρίου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR FOOD AND BEVERAGE» από την εταιρία ANFAS ANTALYA FUARCILIK İŞLETME VE YATIRIM A.Ş και στην Τουρκία- ANTALYA – στο  Antalya Expo Center – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Όσπρια, δημητριακά, μπαχαρικά, Στερεά και Ρευστά Έλαια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιίας, Σοκολάτα, Ζαχαροπλαστική, Παγωτό, Χονδρική Διανομή Τροφίμων, Θαλασσινά προϊόντα, Καφές, τσάι και εξοπλισμός, Ανθρακούχα ποτά, Ενεργειακά ποτά, Συμπυκνωμένα ποτά και χυμοί φρούτων, Αλκοολούχα ποτά, Σόδα και Μεταλλικά Νερά, Σάλτσες κοκτέιλ, Υγιεινά Ποτά, Εξοπλισμός Ψύξης, Κατεψυγμένα φαγητά, Εξοπλισμός τροφίμων και σέρβις, Αγροτικά Προϊόντα (Φρέσκα) Εξοπλισμός, Εργαστήριο Τροφίμων, Υγιεινή, Συμβουλευτική, Ξηρές τροφές. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 05 – 08 Φεβρουαρίου 2024 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες 05 – 08 Φεβρουαρίου  2024 )  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.anfasfoodproduct.com/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 24.01.2024 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr