Διεθνής Έκθεση «Istanbul Toy Fair» από την εταιρία Tüyap Fuarcilik A.S. και στην Τουρκία -ΙSTANBUL– στο Tüyap Fair Convention and Congress Center

Μεταξύ των ημερομηνιών 06 – 09 Μαρτίου  2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «Istanbul Toy Fair» από την εταιρία Tüyap Fuarcilik A.S. και στην Τουρκία- ΙSTANBUL – στο Tüyap Fair Convention and Congress Center – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Παιχνίδια χονδρικής και λιανικής πώλησης, Χαρτικά λιανικής πώλησης, Λιανοπωλητές δώρων, Βιβλιοπωλεία, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Νηπιαγωγεία, Πωλήσεις παιδικών προϊόντων, Εκδότες, Διαφημιστικά γραφεία.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 05 – 08 Μαρτίου 2024 ) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 05 – 08 Μαρτίου 2024   (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.istanbuloyuncakfuari.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 16.02.2024 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr