Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής από τη Ένωση Εξαγωγέων Βιομηχανίας TURKISH HVAC-R (ISIB), στην Κων/πολη

Κατά τις ημερομηνίες 7-10 Μάϊου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη-Τουρκία το Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής από τη Ένωση Εξαγωγέων Βιομηχανίας TURKISH HVAC-R (ISIB).

Στο πρόγραμμα προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο HVAC-R (Θέρμανση, Αερισμός, Κλιματισμός, Ψύξη)

Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής περιλαμβάνει επίσκεψη στις εταιρείες καθώς και B2B συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

  • Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις στις 8 Μάϊου 2024 στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσετε,
  • Στο πλαίσιο της αντιπροσωπείας, τα αεροπορικά εισιτήρια (που εκδίδονται 7-10 Μάϊου 2024) και η διαμονή 3 διανυκτερεύσεων ενός προσκεκλημένου θα καλύπτονται από την ISIB.
  • Στην αντιπροσωπεία καλούνται εταιρείες που πραγματοποιούν αγορές από τον κλάδο HVAC-R (Θέρμανση, Αερισμός, Κλιματισμός, Ψύξη).

Επισυνάπτεται το προσχέδιο προγράμματος για το Πρόγραμμα Ειδικής Επιχειρηματικής Αποστολής.

Παρακαλούνται οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής, να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι τις 15/03/2024 στο e-mail athens@trade.gov.tr