Επιχειρήσεις του νομού που συμμετέχουν με το Επιμελητήριο στην 86η ΔΕΘ

Επιχειρήσεις του νομού που συμμετέχουν με το Επιμελητήριο στην 86η ΔΕΘ

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Επιμελητήριο Ημαθίας για άλλη μια χρονιά δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις του νομού να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός! Με συνολικά 18 συμμετοχές, η Ημαθιώτικη παρουσία αναμένεται ιδιαίτερα δυναμική καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων. Αναλυτικά η λίστα συμμετεχόντων:

 

 1. LINASEXCLUSIVE JEWELS BY TOUPEKTSI (Περίπτερο 2 / stand 25)
 2. FASHION IS… BY NATASA BOUGIAKA HANDMADE BAGS (Περίπτερο 2 / stand 25)
 3. MELIZZ (Περίπτερο 2 / stand 25)
 4. FINDERS KEEPERS (Περίπτερο 2 / stand 25)
 5. PLAZA ICE CREAM – ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε. (Περίπτερο 2 / stand 25)
 6. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ (Περίπτερο 2 / stand 25)
 7. MIDAS GARDENS EXTRA OLIVE OIL DRESSINGS (Περίπτερο 2 / stand 25)
 8. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ (Ι.Κ.Ε.Φ.) (Περίπτερο 2 / stand 14)
 9. LOUKIDIS PACK – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (Περίπτερο 2 / stand 14)
 10. ΗΛΙΔΑΝΟΣ FINE ART (Περίπτερο 2 / stand 14)
 11. PIN-ELA (Περίπτερο 2 / stand 14)
 12. ICON FACE ΒΕΡΟΙΑ (Περίπτερο 2 / stand 14)
 13. ARGYRAKIS WINERY ΑΤΙ (Περίπτερο 2 / stand 14)
 14. GPS NOW (Περίπτερο 2 / stand 14)
 15. KYRIAZIS – SOLAR (Περίπτερο 2 / εξωτερικός χώρος)
 16. GIANNAKIDIS DESIGN (Περίπτερο 2 / εξωτερικός χώρος)
 17. THEODOORS ΡΟΛΑ – ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Περίπτερο 2 / εξωτερικός χώρος)
 18. ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε. (Περίπτερο 2 / εξωτερικός χώρος)

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή ΔΕΘ

 

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ 10-18/9/2022, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

 

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

 

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που αναδεικνύουν το εύρος και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά.

 

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζει τις εκθεσιακές της ενότητες με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση, ενώ προετοιμάζει το καθιερωμένο HELEXPO FORUM – τη συνδριακή πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας.

 

Παράλληλα με τις πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απαρτίζουν τη διοργάνωση, η ΔΕΘ θέλοντας να αποτίσει τη δέουσα τιμή στη μνήμη των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, προετοιμάζει ένα πρωτότυπο οπτικοακουστικό θέαμα αφιερωμένο στην ιστορία της «Μεγάλης Προσφυγιάς» προς τη μητέρα πατρίδα.