ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ “UNICERA INTERNATIONAL CERAMIC, BATHROOM, KITCHEN” (ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ

“UNICERA INTERNATIONAL CERAMIC, BATHROOM, KITCHEN

(ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ)

Κατά τις ημερομηνίες 2-6 Nοεμρίου 2021πρόκειταιναπραγματοποιηθείη ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣαπότη διοργανώτρια εκθέσεων Ιstanbul Fuarcılık σε συνεργασία με Ένωση Εξαγωγέων Κεντρικής Ανατολίας (OAIB) στην IstanbulTurkey  μεεπιχορήγησητουσχετιζόμενουφορέαεξαγωγών.

 

Στηνέκθεσηπροσκαλούνταιταστελέχητωνδιοικήσεωντωνεταιριώνπουδραστηριοποιούνταιστην παραγωγή και εμπορία ειδών κεραμικής, ειδών μπάνιου και κουζίνας.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (14 Nοεμρίου 2021) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (14 Nοεμρίου 2021) σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 14 Nοεμρίου 2021(διαμονή 3 νυχτών).

 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.unicera.com.tr/index.aspx?ln=2

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 25.10.2021 στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr 

Σχετικά Αρχεία: