ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΝΕΧ 2021 (ΈΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΜΙΝΕΧ 2021

(ΈΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ)

 

Κατά τις ημερομηνίες 13-16 Οκτωβρίου 2021 πρόκειταιναπραγματοποιηθείη Διεθνής ΈκθεσηΜΙΝΕΧ 2021 (ΈΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ) απότην Ένωση Εξαγωγέων (ΒΑΙΒ) στην IzmirTurkey  μεεπιχορήγησητουσχετιζόμενουφορέαεξαγωγών.

 

Στηνέκθεσηπροσκαλούνταιταστελέχητωνδιοικήσεωντωνεταιριώνπουδραστηριοποιούνταιστουςτομείς μεταλλευμάτων, κατασκευή σήραγγας,μηχανημάτων, εξοπλισμού και οχημάτων επεξεργασίας μεταλλευμάτων.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (12-15 Οκτωβρίου 2021) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (12-15 Οκτωβρίου 2021) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (12-15 Οκτωβρίου 2021)(διαμονή 3 νυχτών).

 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

MINEX İZMİR (izfas.com.tr)

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 04.10.2021 στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr 

Σχετικά Αρχεία: