ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝEΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ SURTECH EURASIA 2021 PUTECH EURASIA 2021 EURASIAN COMPOSITES SHOW 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝEΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

SURTECH EURASIA 2021

PUTECH EURASIA 2021

EURASIAN COMPOSITES SHOW 2021

 

Κατάτιςημερομηνίες 25-27 Νοεμβρίου 2021πρόκειταιναπραγματοποιηθείοιΔΙΕΘΝΕΣΕΚΘΕΣΕΙΣSURTECHEURASIA 2021, PUTECH 2021, EURASIAN COMPOSITES SHOW 2021 απότηδιοργανώτριαεκθέσεωνΑrtkim Fuarcılık σεσυνεργασίαμετηνΈνωσηΕξαγωγέωνΚωνσταντινούπολης (IMMIB) στην Istanbul – Turkey  μεεπιχορήγησητουσχετιζόμενουφορέαεξαγωγών.

 

Στηνέκθεσηπροσκαλούνταιταστελέχητωνδιοικήσεωντωνεταιριώνπουδραστηριοποιούνταιστην βιομηχανία πολυουρεθάνης,Συστήματα PU, Σύνθετες Πρώτες Ύλες, Ημικατεργασμένα Προϊόντα, Επεξεργασία Επιφανειών, Γαλβανιζέ Χημικά και Τεχνολογίες.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (24-27 Νοεμβρίου 2021) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 24-27 Νοεμβρίου 2021το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 24-27 Νοεμβρίου 2021(διαμονή 3 νυχτών).

 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε τα παρακάτο ιστοσελίδες

Home | Surtech Eurasia

Home | Putech Eurasia

Home | Eurasian Composites Show

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 12.11.2021 στο e-mail   atina@trade.gov.tr