Πρόταση Χορηγίας 5ου διαγωνισμού ρομποτικής εξ’ αποστάσεως

 Πρόταση Χορηγίας 5ου διαγωνισμού ρομποτικής εξ’ αποστάσεως 

Από το 2017 στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, στο Καρλόβασι, με μεγάλη επιτυχία. Έχοντας αγοράσει σημαντικό εξοπλισμό, η ομάδα μας ήδη έχει εκπονήσει σημαντικό έργο στον τομέα της ρομποτικής. Φέτος, λόγω της κατάστασης, οργανώνουμε το διαγωνισμό με εξ ’αποστάσεως μεθόδους:

5th AegeanRobotics Online Competition 2021 – Aegean Robotics.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε να συμμετάσχετε ως χορηγοί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνεται από την ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Απριλίου.

   ➢ Γιατί να χορηγήσετε τον διαγωνισμό;

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής θα συμμετέχουν Φοιτητές, εκπαιδευτικοί και μαθητές και οι υποστηρικτές του διαγωνισμού οι οποίοι θα βοηθήσουν μέσω χορηγιών στην διοργάνωση του, θα τιμηθούν, προβάλλοντας τους με διάφορους τρόπους, σε όλη την κοινότητα.

Με τη συμμετοχή σας ως χορηγός του διαγωνισμού απολαμβάνετε τα προνόμια:

   ✓ Μονόλεπτο βίντεο θα προβάλλεται στο site και στα διαλείμματα του διαγωνισμού.

   ✓ Παρουσίαση του εταιρικού λογότυπου στις δράσεις του διαγωνισμού, στο website μας, poster, newsletter, διαφάνειες παρουσιάσεων δελτία τύπου.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε με κάποια χορηγία, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις επόμενες ενέργειες. Οι χορηγίες ΔΕΝ θα είναι χρηματικό πόσο αλλά δωρεά σε είδος, ανάλογα το ποσό που προσφέρετε θα παραγγείλουμε τον αντίστοιχο εξοπλισμό με τιμολόγιο στο όνομά σας και θα διατεθούν για την κατασκευή των Δώρων του διαγωνισμού.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε με κάποια χορηγία, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις επόμενες ενέργειες.

Περισσότερες Πληροφορίες: aegeanRobotics@aegean.gr.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική ομάδα