ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓΙΑΤΗΝΕΚΘΕΣΗ

 

AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2021

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 18-21 Νοεμβρίου 2021πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2021στηνIstanbul– Τουρκία. Η έκθεση διοργανώνεταιαπότις εταιρείες Hannover Fairs καιMesse Frankfurtυπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας της Τουρκίας.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείςτης αυτοκινητοβιομηχανίας: εξοπλισμού, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων κ.α.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (17-20Νοεμβρίου 2021)και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (17-20Νοεμβρίου 2021) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (17-20Νοεμβρίου 2021) (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :

Automechanika Istanbul – Turkey’s Leading International Trade Fair for the Automotive Industry (messefrankfurt.com)

 

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την αποστείλουν το αργότερο μέχρι τις 08.11.2021στο e-mail  atina@ticaret.gov.tr