ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 30η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 30th INTERNATIONAL ISTANBUL PLASTIC INDUSTRY FAIR

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

30η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

30th INTERNATIONAL ISTANBUL PLASTIC INDUSTRY FAIR

 

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 01 – 04 Δεκεμβρίου  2021 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ »από την εταιρία  TÜYAP FAIR AND EXHIBITIONS ORGANIZATION INC  και στην Τουρκία– İSTANBUL – στο  TÜYAP FAIR CONVENTION AND CONGRESS CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 30 Νοεμβρίου – 03 Δεκεμβρίου  2021 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (30 Νοεμβρίου – 03 Δεκεμβρίου  2021 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://plasteurasia.com/en/   

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 19.11.2021 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Σχετικά Αρχεία: