ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ METAL WORKING AUTOMATION

TURKISH CONSULATE GENERAL

COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE

43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE

Phone : 2310- 254 460  Fax : 2310- 254 448

E-mail: thessaloniki@trade.gov.tr 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15.10.2021

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

 

METAL WORKING AUTOMATION

 

Μεταξύ των ημερομηνιών  10 – 13 Νοεμβρίου 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι Διεθνείς   ΕκθέσειςInternational Iron, Machinery And  Machinery Parts  Fair” στοTuyap Fair,Convention and Congress Center– Istanbul, TURKEY από την εταιρίαHannover-Messe Bilişim Fuarcilik A.S..” με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα και του Υπουργείου μας .

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανία σιδήρου Εργαλεία χειρός, Τεχνολογία επεξεργασίας, Εξαρτήματα μηχανημάτων, Συγκόλληση, Ρομποτική συγκόλληση, Ηλεκτρόδια, Συστήματα κοπής, Επεξεργασία επιφάνειας.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, η οποία διαρκεί 3μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών (0912 Νοεμβρίου 2021 )το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 0912 Νοεμβρίου 2021 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.wineurasia.com/en

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 01.11.2021 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Σχετικά Αρχεία: