Τουρκία: Διεθνής Έκθεση MATEF 2023

TURKISH CONSULATE GENERAL

COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE

43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE

Phone : 2310- 254 460

E-mail: thessaloniki@trade.gov.tr 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15.05.2023

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

 MANUFACTURING TECHNOLOGIES, METAL – SHEET METAL PROCESSING MACHINES, LASER – AUTOMATION – ROBOTIC SYSTEMS

 Μεταξύ των ημερομηνιών 20 – 23 Ιουνίου 2023  πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής  Έκθεση   « MATEF » από την εταιρία  Messe Frankfurt   και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  TUYAP Fair, Convention and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Βιομηχανία Μηχανημάτων Συσκευασίας, Κατασκευαστές ανελκυστήρων, Βιομηχανία Σιδήρου και Χάλυβα, Βιομηχανία χύτευσης, Ηλεκτρολογική και Ηλεκτρονική Βιομηχανία, Βιομηχανία Μηχανημάτων Τροφίμων, Κατασκευαστές προϊόντων θέρμανσης-ψύξης, Βιομηχανία Μηχανημάτων, Αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανία Πλαστικών Μηχανημάτων, Κατασκευαστές λαμαρινών, Αμυντική και Αεροδιαστημική Βιομηχανία, Βιομηχανία Γεωργικών Μηχανημάτων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 19 – 22 Ιουνίου 2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 19 – 22 Ιουνίου 2023 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.mateffair.com/   

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 02.06.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.