Το Επιμελητήριo Ημαθίας στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

 

Το Επιμελητήριo Ημαθίας στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις 

παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. 

  

  

  

Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Ημαθίας και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr  σήμερα! 

  

  

 

  

Το Επιμελητήριο Ημαθίας σε συνεργασία με την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr  στηρίζει άμεσα τις επιχειρήσεις. Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, παρέχει άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές. 

  

Όλες οι Επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους και εφαρμόζοντας τις δικές τους πολιτικές πώλησης, αποστολής και μεταφορικών. Click Away: για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας. 

“Ηλεκτρονικό Ράφι” στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας. 

  

Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις.

  

To directmarket.gr σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα. 

  

  

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις: 


Για να ξεκινήσετε συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ** 

  

  

Για να επισκεφτείτε την τοπική αγορά πατήστε ΕΔΩ *