24η Διεθνή Εμπορική Έκθεση Διαφήμισης και Τεχνολογιών Ψηφιακής Εκτύπωσης

Μεταξύ των ημερομηνιών 21 – 24 Σεπτεμβρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Διεθνής Έκθεσης « INTERNATIONAL ADVERTISING INDUSTRY AND DIGITAL PRINTING TECHNOLOGIES TRADE FAIR » από την εταιρία IFO  και στην Τουρκία- İSTANBUL στο  Tuyap Fair Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Παραγωγούς κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, Διαφημιστικά γραφεία, Διαφημιστικές Εταιρείες / ΜΜΕ, Βιομηχανικοί διαφημιστικοί παραγωγοί, Ψηφιακά κέντρα εκτύπωσης, Εισαγωγέας / παραγωγός μηχανημάτων και υλικών, Τυπογράφοι.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 20 – 23 Σεπτεμβρίου 2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 20 – 23 Σεπτεμβρίου 2023  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://en.signistanbul.com/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 06.09.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr