Επισυνάπτεται ενημερωτικό υλικό που αφορά στην 26η DETROP- Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου, από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.
Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.
Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και το δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.
Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ | ΕΚΘΕΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 | ΣΑΛΟΝΙ ΕΛΙΑΣ-ΛΑΔΙΟΥ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 | ΚΡΕΑΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 | ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8,9,10 | ΚΡΑΣΙΑ, ΠΟΤΑ, ΜΠΥΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΧΥΜΟΙ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 2,17 | ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ |
Συνημμένα θα βρείτε την επιστολή υπόψη του Προέδρου, το ενημερωτικό έντυπο ελληνικό και αγγλικό (είναι πιο ενημερωμένο) καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχής για τα θεματικά σαλόνια, ώστε να έχετε μια γενική εικόνα για την διοργάνωση του 2017 και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο συμμετοχής σας.