8η ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΥΠΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ

8η   ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΥΠΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ

 

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 08 – 09 Απριλίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL İSTANBUL SMART GRIDS AND CITIES CONGRESS AND FAIR  »από την εταιρία    ΗΗΒ EXPO  και στην Τουρκία– İSTANBUL – στο  İstanbul Congress  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.  

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών και Δήμους που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Εθνική και διεθνής νομοθεσία για τα έξυπνα δίκτυα και τις πόλεις,  Πολιτική Πόλεων και Κτιρίων, Σχεδιασμός, Παροχή ενέργειας, Ποιότητα ενέργειας σε έξυπνα δίκτυα, Ανάγκες έρευνας και ανάπτυξης για έξυπνα δίκτυα και πόλεις, κτίρια και συστήματα, Έξυπνα Ηλεκτρικά Δίκτυα και Συστήματα, έξυπνα δίκτυα και συστήματα υδάτων και λυμάτων, έξυπνα δίκτυα φυσικού αερίου, έξυπνα δίκτυα και συστήματα θέρμανσης, Σχεδίαση Μικρών Δικτύων, Πλατφόρμες Δοκιμών, Διανομή και Αυτοματισμοί. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 07 – 10Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. 

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 07 10 Απριλίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

  

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

 

http://www.icsgistanbul.com/en/

 

Σχετικά Αρχεία: