ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ IF WEDDING FASHION IZMIR 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓΙΑΤΗΝΔΙΕΘΝΗΕΚΘΕΣΗ

 

IF WEDDING FASHION IZMIR

2021

 

Μεταξύτων ημερομηνιών 16-19 Νοεμβρίου 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση 15th IF Wedding Fashion İzmir 2021-Έκθεση Νυφικων, ΓαμπριατικωνkαιΕνδυματων Αμπιγιέαπό τηνΈνωση Εξαγωγέων ΑιγαίουστηνΤουρκίαΣμύρνη (Izmir) με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Θα προσκληθούν  τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών, εισαγωγέων, μπουτίκ, εκπροσώπων ξένων οίκων, κατασκευαστών, βιοτεχνιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς νυφικών, γαμπριάτικων, ενδυμάτων αμπιγιέ, υφασμάτων και αξεσουάρ.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (15-18 Νοεμβρίου 2021) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (15-18 Νοεμβρίου 2021) (διαμονή 3 νυχτών). Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://ifwedding.izfas.com.tr/home

 

       Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 08.11.2021στο e-mail atina@trade.gov.tr