ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ÇUKUROVA TEXTILE AND READY TO WEAR FAIR

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

 

ÇUKUROVA TEXTILE AND READY TO WEAR FAIR

Μεταξύ των ημερομηνιών 02 – 05 Φεβρουαρίου  2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « ÇUKUROVA TEXTILE AND READY TO WEAR FAIR »από την εταιρία Tüyap Adana Exhibition Inc.και στην Τουρκία– ADANA – στο  Adana  İnternational Exhibition and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Κατασκευαστές έτοιμου ρούχου, Λιανοπωλητές, Χονδρέμποροι, Αλυσίδες καταστημάτων ρουχισμού, Σχεδιαστές. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 01 – 04 Φεβρουαρίου 2022 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (01 – 04 Φεβρουαρίου 2022  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://cukurovahazirgiyimfuari.com/en/   

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 21.01.2022 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

Σχετικά Αρχεία: