ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤHN 17η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ 17th INTERNATIONAL AGRICULTURE AND LIVESTOCK EXHIBITION

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤHN

17η   ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

17th INTERNATIONAL AGRICULTURE AND LIVESTOCK EXHIBITION

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 02 – 06 Φεβρουαρίου  2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « AGRICULTURE AND LIVESTOCK EXHIBITION »από την εταιρία  “Orion Fair Services and Public Relations Company” και στην Τουρκία– İZMİR – στο  İzmir International Fair Area –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται;(Αγροτικά μηχανήματα, Άρδευση, Θερμοκήπια, Λιπάσματα, Εξοπλισμοί κτηνοτροφίας – πτηνοτροφίας ). Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 01 04 Φεβρουαρίου  2022 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (01 04 Φεβρουαρίου  2022 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://en.agroexpo.com.tr/

 

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 21.01.2022 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr