Τουρκία: Έκθεση Marine Saloon Trade, 2023

TURKISH CONSULATE GENERAL

COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE

43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE

Phone : 2310- 254 460 

E-mail: thessaloniki@trade.gov.tr 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 06.03.2023

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

MARINE SALOON TRADE

Μεταξύ των ημερομηνιών 28 Μαρτίου – 02 Απριλίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « MARINE SALOON TRADE » από την εταιρία  “ İZFAŞ & ED ”και στην Τουρκία- İZMİR – στο  İzmir International Fair Area –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται; Εταιρείες ιστιοπλοϊκών σκαφών, Εταιρείες μηχανοκίνητων γιοτ, Τζετ σκι, Φουσκωτά Σκάφη, Ναυτιλιακός Εξοπλισμός, Εξοπλισμός Θαλάσσιων Σπορ / Τουρισμός και Ενοικίαση, Εξοπλισμός Αλιείας και Πρακτορεία ναυλώσεων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (  27 – 30 Μαρτίου 2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 27 – 30 Μαρτίου 2023 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.marinesaloontrade.com.tr/en

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 17.03.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.