Πρόσκληση συμμετοχής σε ημερίδα για το LIFE στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.tec

Στα πλαίσια διοργάνωσης της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.tec (17–19 Μαρ. 2023) για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις στο MEC Παιανίας, ο Ευρωπαϊκός Εκτελεστικός Οργανισμός για το Κλίμα, τις Υποδομές και το Περιβάλλον (CINEA) σε σύμπραξη με το Πράσινο Ταμείο σας προσκαλούν στην ημερίδα με τίτλο: “LIFE Programmethe EUs funding instrument for environment and climate action” –  «Πρόγραμμα LIFE, το χρηματοδοτικό μέσο της ΕΕ για το περιβάλλον και τη δράση για το κλίμα», στις 18 Μαρτίου 2023, (ώρα 11.30 – 13.30)Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν ομιλίες για τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Προγράμματος LIFE, τη συμβολή του LIFE στο εθνικό πλαίσιο πολιτικής, την πρόσκληση υποβολής προτάσεων LIFE 2023. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αναφορά σε επιτυχημένα παραδείγματα έργων LIFE, καλές πρακτικές και αποτελέσματα έργων που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα, θα αναπτυχθούν διεπαφές με ελληνικά έργα σε εξέλιξη, ενώ θα παρέχεται και χώρος για δικτύωση με ενδιαφερόμενα μέρη (στην αίθουσα 2) καθώς και στο περίπτερο του προγράμματος LIFE. Το Πρόγραμμα LIFE θα βρίσκεται στο περίπτερο (D40a).

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://app.edo.events/el/form/NTMmMTkmMiY

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση και δικτύωση σε μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις περιβαλλοντικών τεχνολογιών στην Ελλάδα.

Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ.