Τουρκία: Διεθνής Έκθεση «HOSPITALITY INDUSTRY EQUIPMENTS EXHIBITION», Φεβρουάριος 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

HORECA FAIR INTERNATIONAL HOTEL RESTAURANT, CAFÉ, LAUNDRY EQUIPMENT, HOSPITALITY and ACCOMMODATION TECHNOLOGIES FAIR

 Μεταξύ των ημερομηνιών 15 – 18 Φεβρουαρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « HOSPITALITY INDUSTRY EQUIPMENTS EXHIBITION » από την εταιρία  GL PLATFORM FUARCILIK και στην Τουρκία- İZMİR – στο  İzmir Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Επαγγελματίες ξενοδοχείων και εγκαταστάσεων φιλοξενίας, Υπεύθυνοι Εστιατορίου, Παραγωγοί Γευμάτων, Καφετέριες και Κυλικεία, Cafe & Bar, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Αρχιμάγειρες, Στεγνοκαθαριστηρία και Πλυντηρία. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 14 – 17 Φεβρουαρίου 2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες 14 – 17 Φεβρουαρίου 2023 )  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://horecafuar.com/  

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 30.01.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Βρείτε την Αίτηση Συμμετοχής στην Έκθεση ΕΔΩ.