Έκθεση εκλεκτών και παραδοσιακών εδεσμάτων
Διοργάνωση Εθνικής Συμμετοχής
υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Κυρίες και κύριοι,
το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνει με την εταιρία – μέλος του K.L.Ni. Promotion, για 3η χρονιά, την Εθνική Συμμετοχή με τίτλο “ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2016”, για την οποία κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να δηλώσει συμμετοχή. Οι Έλληνες εκθέτες που θα συμμετέχουν στην ομαδική ελληνική συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.
Από το 2004 η ετήσια έκθεση εκλεκτών και παραδοσιακών εδεσμάτων, FOOD & LIFE, έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας. Από 23 μέχρι 27 Νοεμβρίου 2016, περισσότεροι από 135.000 ενδιαφερόμενοι και επισκέπτες – καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ από ολόκληρη την Ευρώπη.
Πέρα από τη μοναδική ποιότητα των εδεσμάτων που προσφέρονται, μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στην προσεκτική παραγωγή και γνήσια γεύση τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προσωπικά την αυθεντικότητα των γαστρονομικών γεύσεων, όχι μόνο στα περίπτερα των εκθετών, αλλά και κατά τη διάρκεια σεμιναρίων και εργαστηρίων, καθώς και στη σκηνή των εκδηλώσεων, όπου εκθέτες και επισκέπτες συζητούν με εμπειρογνώμονες – ειδικούς για σχετικά θέματα με βραδινή ατμόσφαιρα και ζωντανή μουσική.
Τα προϊόντα, που προσφέρονται προς πώληση, ανήκουν στις εξής κατηγορίες: φρούτα, λαχανικά, delicatessen, μπαχαρικά, αλλαντικά, ψαρικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά, γλυκά, είδη αρτοποιίας, ποτά, φυσικά φαρμακευτικά προϊόντα, είδη καπνού.
Στην προηγούμενη διοργάνωση έλαβαν μέρος 250 εκθέτες από 14 χώρες σε 32.285 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακή επιφάνεια. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στην τελευταία εθνική συμμετοχή οι εξής 18 εταιρίες: DIMOU KATERINA, DODASVASILIS, FOUKISOFIA, GIOLDASISSOTIRIS, GLINAVOSLEFTERIS, KARALISSPIROS, KATOGI–STROFILIAS.A., KATSANAKISTHANASIS, KOLIOSCHRISTOS, KOMINIMARIA, MAKRISSOTIRIS, MARGONISATHANASIOS, PLIAKOPANOSSOFOKLIS, SKARIOTIPANAGIOTA, SPANELLISTAVROULA, TATSISGEORGIOS, TSOPELAKOSDIMOSTHENIS και ZANOZIDIS MOSES.
Παράλληλα με την FOOD & LIFEλαμβάνει χώρα και η Διεθνής Έκθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Λαϊκής Τέχνης και Δώρων, HEIM & HANDWERK (στην τελευταία διοργάνωση: 900 εκθέτες). Τις δύο εκθέσεις επισκέφθηκαν 135.000 επισκέπτες.
Κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή μπορείτε να παραγγείλετε online στις ιστοσελίδες www.food-life.de και www.hh–online.de. Πληροφορίες στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33.