Συνάντηση εργασίας του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νικόλαο Ουσουλτζόγλου και μελών της Διοίκησης με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ημαθίας κ. Θανάση Γικόνογλου

100511_news_gikonoglou_s_F14569.jpgΣυνάντηση  εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Ουσουλτζόγλου και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ημαθίας, είχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ημαθίας κ. Θανάσης Γικόνογλου, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Μαϊου.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν οι κ.κ. Αβραάμ Ευφραιμίδης, αντιπρόεδρος, Μιχάλης Τρανίδης οικονομικός επόπτης, Θωμάς Χαρίσης μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Επίσης παρόντες ήταν ο πρώην Πρόεδρος κ. Αλέκος Ωρολογάς και ο κ. Κωνσταντίνος Μπλάντας επίτιμο μέλος του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Ουσουλτζόγλου έθεσε στον κ. Γικόνογλου τις βασικές προτεραιότητες του Επιμελητήριο Ημαθίας, η υλοποίηση των οποίων θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Νομού και θα δώσουν νέα οικονομική ώθηση.

Επίσης ο κ. Ουσουλτζόγλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του για μέλλον των Μικρομεσαίων  Επιχειρήσεων, το οποίο διαγράφεται αβέβαιο μετά τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις, προτείνοντας την άμεση παρέμβαση της  πολιτείας  με την λήψη ευνοϊκών μέτρων.

Αναφορικά με τις δράσεις που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο ο κ. Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για το «Agropolis», πρόκειται όπως είπε για μια καινοτόμο δράση στην οποία συμμετέχουν πολύ φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Ημαθίας.  

Ο κ. Γικόνογλου στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας, αλλά και η Ημαθία τα επόμενα τουλάχιστον δυο χρόνια. Εξέφρασε  τόσο στον πρόεδρο όσο και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, την αμέριστη συμπαράστασή του για την προώθηση των τοπικών  θεμάτων.