Διεθνής Έκθεση «HARDWARE FAIR» από την εταιρία Reed Tüyap στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας

Μεταξύ των ημερομηνιών 09 – 12 Μαΐου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής  Έκθεση «HARDWARE FAIR» από την εταιρία  Reed Tüyap και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  TÜYAP EXPO CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Ηλεκτρικά εργαλεία και αξεσουάρ, Μηχανικά εργαλεία χειρός και αξεσουάρ, Συγκολλητικές μηχανές και ηλεκτρόδια, Συμπιεστής και εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, Υδραυλικά και πνευματικά εργαλεία χειρός, Λειαντικά, Εξαρτήματα αερίου, Όργανα και εξοπλισμός μέτρησης, Εργαλεία κοπής μετάλλων, Μηχανές εξαγωγής σκόνης,

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (08 – 11 Μαΐου  2024) το Υπουργείοθα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (08 – 11 Μαΐου  2024(διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.hardwareeurasia.com/en/        

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 24.04.2024 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr