Πρόσκληση στη Διεθνή Έκθεση MOBILEFEST ISTANBUL 2024

Κατά τις ημερομηνίες 25 – 27 Απριλίου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση MOBILEFEST ISTANBUL- 4th International Mobilefest Communication Technologies Fair & Conference από την ExpoHis S.A. στην Istanbul Congress Center-Türkiye.

Το MOBILEFEST ISTANBUL είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην Ευρασία που εστιάζει στην επικοινωνία και τη συνδεσιμότητα για τη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης με ηγέτες του κλάδου και παράγοντες επιρροής.

Είναι μια έκθεση που πρέπει να δείτε για να παρακολουθήσετε τις τεχνολογίες αιχμής και να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες από κορυφαίους ομιλητές που μοιράζονται τις γνώσεις τους στον κλάδο και τις πραγματικές εμπειρίες τους.

Εστιάζοντας στην επικοινωνία και τη συνδεσιμότητα, το Mobilefest συγκεντρώνει παρόχους κινητής τηλεφωνίας, csps, κατασκευαστές συσκευών, παρόχους τεχνολογίας και προμηθευτές για να δημιουργήσουν αναγνωρισιμότητα, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να επεκτείνουν το επιχειρηματικό τους δίκτυο.

Επισυνάπτεται η επιστολή πρόσκλησης από τον διοργανωτή και για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.mobilefest.net/

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Soner ŞEKER από την διοργανώτρια εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Soner ŞEKER (Deputy General Manager) E: soner.seker@expohis.com M: +905325808046