Έκδοση Οδηγού Μηχανικής, Κατασκευών και Δομικών Υλικών – Publication of Engineering, Construction & Building Material Directory

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως πρόκειται να εκδώσει Οδηγό για τις ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις που ανήκουν τους τομείς της Μηχανικής, των Κατασκευών και των Δομικών Υλικών (Engineering, Construction & Building Material Directory) στην αγγλική γλώσσα.

Από τον Ατλαντικό ωκεανό έως τον Κόλπο, ο Αραβικός κόσμος γνωρίζει μία κατακόρυφη αύξηση σε έργα υποδομών και κατασκευών εν γένει, και υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για δομικά υλικά, εταιρείες μηχανικής και άλλες συναφείς επιχειρήσεις. Για τον λόγο αυτό, τα μέλη του Επιμελητηρίου που ανήκουν στους τομείς της Μηχανικής,  των Κατασκευών και των Δομικών Υλικών καλούνται να λάβουν μέρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες στα συνοδευτικά αρχεία. Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μας αυτή ενώ δεν είναι μέλη, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί  μας ώστε να συζητήσουμε όλους τους τρόπους συμμετοχής τους και προώθησης της επιχείρησής τους στον εν λόγω Οδηγό.

Μαζί με την συμπληρωμένη φόρμα παρακαλούμε όπως μας στείλετε το λογότυπο και φωτογραφία της επιχείρησής σας ως ξεχωριστό αρχείο σε μορφή jpg με ανάλυση από 300 dpi και άνω.

Ο εν λόγω Οδηγός θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις αραβικές χώρες μέσω των τοπικών Ενώσεων και Εμπορικών  Επιμελητηρίων, στον ιδιωτικό τομέα και στις Διαπιστευμένες στις Αραβικές χώρες Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα συνοδευτικά, επισυναπτόμενα αρχεία (φόρμα καταχώρησης, τιμοκατάλογος ειδικής καταχώρησης/προωθητικού υλικού).

Προθεσμία υποβολής του υλικού/καταχώρησης: Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2015

Η έκδοση του Οδηγού Μηχανικής, Κατασκευών και Δομικών Υλικών (Engineering, Construction & Building Material Directory) θα προωθήσει σε σημαντικό βαθμό την δραστηριότητα της επιχείρησής σας στον Αραβικό κόσμο και θα της προσδώσει προστιθέμενη αξία.