Έρευνα ικανοποίησης χρηστών υπηρεσιών Γραφείων ΟΕΥ

Υπουργείο Εξωτερικών
Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων& Αναπτυξιακής Συνεργασίας

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2009

Έρευνα ικανοποίησης χρηστών υπηρεσιών Γραφείων ΟΕΥ

Το Υπουργείο Εξωτερικών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων για την  υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων τους.

Η καταγραφή της προσωπικής σας άποψης και εμπειρίας από την επικοινωνία με  τα Γραφεία Ο.Ε.Υ. είναι πολύτιμη, προκειμένου να διαμορφωθεί μία  πληρέστερη και σαφέστερη εικόνα γύρω από τις υπηρεσίες που αυτά παρέχουν  στις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις.

Σκοπός της έρευνας αυτής είναι αφενός να καταγράψει το βαθμό ικανοποίησης  των εξαγωγικών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των Γραφείων  Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών μας στο εξωτερικό και αφετέρου να συλλέξει πολύτιμη πληροφόρηση, η οποία θα συμβάλει καθοριστικά  στη χάραξη και υιοθέτηση πολιτικών που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των Γραφείων Ο.Ε.Υ. προς όφελος της εξωστρέφειας της  ελληνικής οικονομίας και της εξαγωγικής επίδοσης των επιχειρήσεων.

Η έρευνα διενεργείται από την εταιρεία ερευνών αγοράς και δημοσκοπήσεων Καπα Research A.E., για λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην έρευνα, μπορείτε να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://fs.kapa-research.com/nsurvey.aspx?surveyid=b8b562ed4424731ba5a17df957f4af6&uid=5bc80451-adff-4876-a391-a6674561967e%CE%BA%CE%B1%CE%B9
 

και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.

Επισημαίνουμε ότι όλες οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνον για την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Τσιατσιάμης

Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας