Β.Ε.Θ. Newsletter [13 Αυγούστου]

 

Έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα στις 4 μμ την Παρασκευή

Επί τάπητος θα τεθεί το ζήτημα της Ελλάδας και η σύναψη της νέας συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των τεσσάρων θεσμών.

περισσότερα…

 

Δραγασάκης: Η ρύθμιση για το χρέος θα κρίνει τη βιωσιμότητα της συμφωνίας

«Δεν μας συμφέρει να ανατραπεί η συμφωνία, καθώς θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για όλους», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

περισσότερα…

 

Ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για τον νέο αναπτυξιακό νόμο

Ανοικτή πρόσκληση αποστολής προτάσεων για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2015, δημοσιοποίησε η γενική γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων.

περισσότερα…

 

Υστέρηση εσόδων 13,4% την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου

Έλλειμμα ύψους 1,022 δισ. ευρώ – Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 26.690 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση κατά 4.125 εκατ. ευρώ.

περισσότερα…

 

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά του Μνημονίου

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της ψήφισης του νέου Μνημονίου θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη από το ΠΑΜΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

περισσότερα…

 

Γερμανία: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για το ελληνικό χρέος

Παράθυρο για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους άνοιξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Jens Spahn, αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο haircut.

περισσότερα…

 

Tρόμο προκαλεί η υποτίμηση του γουάν

Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας υποστηρίζει πως πρόκειται για μεταρρυθμιστική απόπειρα – Καθησυχάζει πως δεν θα υπάρξει τρίτη υποτίμηση.

περισσότερα…

 

Περιστέρη: Μακάρι και ο Τσίπρας να έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον για την Αμφίπολη

Νέες απαντήσεις σε όσα υποστήριξε η εφημερίδα Αυγή για ένα πόρισμα που φέρεται να αμφισβητεί τη χρονολόγηση του μνημείου της Αμφίπολης δίνει η επικεφαλής αρχαιολόγος των ανασκαφών Κατερίνα Περιστέρη

περισσότερα…

 

Κατασχέσεις-εξπρές στη «φαρέτρα» του ΥΠΟΙΚ

Ποιοι οφειλέτες θα μπουν σε πρώτη φάση στο στόχαστρο της εφορίας.

περισσότερα…

 

Φλαμπουράρης: Αν πέσουμε από τους 120 βουλετές, δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση

«Αν πέσουμε από τους 120 βουλευτές είναι λογικό ότι δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση, θα αναγκαστούμε μέσα από σύντομες διαδικασίες να λύσουμε αυτή την αναντιστοιχία που υπάρχει» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρης.

περισσότερα…

 

Τσακαλώτος: Όσοι δεν συμφωνούν με το κατεπείγον μας οδηγούν σε δάνειο-γέφυρα

Πρέπει να πάω στο Eurogroup με ψηφισμένη τη συμφωνία, είπε ο ΥΠΟΙΚ – Η κοινή συνεδρίαση των επιτροπών ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση – Ένταση για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

περισσότερα…