Δελτίο Τύπου Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΕΕΘ – ΣΕΕ

dim_ampel_F21538.jpg

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας των Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε.,  της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.), του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.) και του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχο, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, υπογράφηκε στo Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στις 19/5/2015.

Το κείμενο του συμφώνου υπέγραψαν – εκτός από τον κ. Κυρίζογλου – ο κ. Ιωάννης Μανδρίνος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας των Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε. και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και ο κ. Στυλιανός Σαραφίδης, Β’ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος.

Οι ως άνω εκπρόσωποι συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν την από κοινού πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση, ενημέρωση και υποβοήθηση της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας με σκοπό την ενίσχυση συνολικά της οικονομίας του Δήμου.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, τα συνεργαζόμενα μέρη συμφώνησαν τους όρους της συνεργασίας που αναλυτικά περιλαμβάνονται στο σχετικό σύμφωνο.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, για την κοινή τους πρωτοβουλία στην υπογραφή του Συμφώνου και υποσχέθηκε ότι η συνεργασία μαζί τους θα συνεχιστεί, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της ανάπτυξης του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και της υποβοήθησης της τοπικής κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας.