Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης

Στις 24 – 26 Μαΐου 2018  θα λάβει χώρα το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης (SPIEF 2018 –https://www.forumspb.com/en/programme/programme-architecture/ ) που είναι ο  σημαντικότερος θεσμός αυτού του είδους που πραγματοποιείται στην Ρωσία, οργανώνεται υπό την αιγίδα του Ρώσου Προέδρου και  συμμετέχουν σ΄ αυτό σημαντικоί εκπρόσωποι της διεθνούς Επιχειρηματικής και Πολιτικής Ελίτ(Αυτή τη φορά θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Προέδρος της Γαλλίας,  οι Πρωθυπουργοί της Ιαπωνίας και του Ισραήλ και άλλοι).

 

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συμμετέχοντας επί σειρά ετών στο Φόρουμ και θέλοντας να τονώσει την συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, το Υπουργείο Εξωτερικών, και την HELEXPO για την διοργάνωση Ελληνορωσικού  Στρογγυλού Τραπεζιού, με αντικείμενο την προώθηση της συνεργασίας των επιχειρήσεων των δύο χωρών.

 

Στα πλαίσια του συντονισμού και της καλύτερης διοργάνωσης της εν λόγω πρωτοβουλίας, επιδιώκεται η εξασφάλιση σημαντικών προνομιακών όρων συμμετοχής για τις ελληνικές συμμετοχές, που θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα. Έχουμε ήδη διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές του Φόρουμ, ότι  θα χορηγηθεί σημαντική έκπτωση στους Έλληνες συμμετέχοντες, ώστε το ποσό της συμμετοχής να κυμανθεί στα επίπεδα των 1200 -1500 Ευρώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι Φορείς αλλά και οι εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους μέσω της επίσημης πλατφόρμας: https://reg.forumspb.com/en/registration.

 

Παρακαλούμε δε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας ενημερώσουν άμεσα για την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο Φόρουμ και  για την εγγραφή τους στην πλατφόρμα, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε από τους διοργανωτές την διοργάνωση διμερών συναντήσεών με τις αντίστοιχες Ρωσικές επιχειρήσεις, αλλά και να τους εξασφαλίσουμε όλα τα προνόμια που διεκδικούμε για τα μέλη μας.

Είμαστε δε σε επαφή σε συνεργασία με την HELEXPO προκειμένου να εξασφαλίσουμε ειδικές εκπτώσεις για τα μέλη μας και όλους τους Έλληνες συμμετέχοντες από τα ξενοδοχεία της Αγίας Πετρούπολης.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης θα βρείτε στην επισυναπτόμενη παρουσίαση.

 

Σχετικά Αρχεία: